To je socket LGA775, vtedy este CPU nemali iGPU.. Grafika je integrovana na doske (Intel Graphics Media Accelerator X4500), s akymkolvek procesorom to pojde..
A ako teda vies, ze je funkcna? Ze sa roztocia ventilatory a hreje chipset? Obrovske mnozstvo "mrtvych" dosiek takto akoze nabehne - skontroluj kondenzatory, nie su vypukle alebo vytecene?
Predpolrokom som ju spustal, viem ze bezala a restartovala sa pri prehriati. Musim k nej zohnat este pamat aspon 2gb 1333mhz, a uvidi sa ci to budem mat len doma ci sa to da na odstrel...
Tie teploty mas aj zmerane? Chipset byva bezne horuci, cca 80°C je pren uplne normalna hodnota a vtedy na chladici prst neudrzis.. Okrem toho ak je horuci chladic, odvadza teplo dobre..
Teploty som meral jasne,... no ved ano ako bol horuci celkom dost okolo 60-70stupnov, ale nasledne sa pc restartlo. Skusal som aj reinstall win, taktiez to iste. Zahadou vsak ostavalo to ze niekedy to robilo viac krat za den, a niekedy napriklad 1x-2x za 2 tyzdne.
Tak to je zahadou, no dam vediet ako to dopadlo aktualne zhanam pamat, a zdroj.. a skusim to rozbehnut. A kondenzatory, nie su vypukle ani vytecene, doska uplne vyzera v 100% stave.. ono co si pamatam tak niekedy bezala i 4-6 hodin bezproblemov, niekedy i tyzden bez toho aby sa restartol system samovolne.