Zdravím
Prejdem rovno k veci. Môjmu PC začalo zničoho nič zrazu hrabať. Začal ma prihlasovať s dočasnym profilom aj na správcovskom aj na štandardnom konte ale pár reštartoch ma to nakoniec vždy prihlásilo na normálny účet s mojimi súbormi. Avšak včera keď som vypol PC tak mi začalo inštalovať aktualizácie bolo ich asi 203 a trvalo to viac než dve hodiny kým sa nainštalovali potom sa mi reštartoval PC a písalo že pracuje na aktualizáciách a nemám vypínať PC. Postupne to narastalo na až na 100% a keď to bolo na 100% tak sa ani po 30 minútach stále nič nedialo. Tak som PC natvrdo vypol a potom zapol a znova mi ukazovalo za sa pracuje na aktualizáciách ale po pár minútach mi konečne načítala prihlasovacia obrazovka tak som sa prihlásil do môjho konta a prihlásilo my to akoby do nového- všetky moje súbory boli preč, ani mi už nezobrazilo upozornenie za ma to prihlásilo do dočasného profilu. Keď som PC vypol a po čase zase zapol tak ma to znova prihlásilo do dočasného profilu. Som z toho už na nervy, v počítačoch sa moc nevyznám ale najradšej by som cely windows preinštaloval. Prosím poradte mi