Problem so zvukovkou ( zabudovana na MB )mal by som taky problem... zostava: Intel Celeron 511MHz, 196 SDRAM, 4GB HDD, G2 400Mx ( 64MB ), Doska: nejaka od Intelu.( chipset tusim 815 EP PRO )...Win XP + Win98 SE no a na tej doske mam zabudovanu zvukofku. ked som kupoval tuto desku nedostal som k nej drivery. no neva tie som si vsak vyhladal ale ani 1 nejede nainstalovat. win mi nebere ziadny driver ( bud vypise ze nenajdeny HW alebo nieco podobne...). pozeral som aj na dosku, ci nahodou zvuk. nie je vypata nejak s jampermi ale nic tam takeho nie je . prosim poradte mi.... Máš jí povolenou v biosu? Máš jí v BIOSu povolenou? EDIT//: Luksi... ? //Luks:Ano? :naught: v biose ma predvolbu bud disable/auto ( ale je samozjeme nastavena na auto ) v biose ma predvolbu bud disable/auto ( ale je samozjeme nastavena na auto ) Co je to zač, Crystal Audio? to ti neviem povedat. je to na doske MSI 815 EP PRO ( chpset od intelu )! to ti neviem povedat. je to na doske MSI 815 EP PRO ( chpset od intelu )! Zobrazuje se ve správci zařízení? ne. prave na to miesto si win dosadi starsie zvukove ovladace .?!?!? ne. prave na to miesto si win dosadi starsie zvukove ovladace .?!?!? a když ty starší zvukový ovladače aktualizuješ pomocí toho, co jsi stáhnul? vypise take nieco ze v kompe sa ani taky HW nenachadza.... je to akoby chyba v driveroch ( ale ja som ich skusal viac - asi 5 - ale ani jeden nefici )... vypise take nieco ze v kompe sa ani taky HW nenachadza.... Jseš si jistej, že jsou to ty správné ovladače? tak bolo ich 5 ktore som skusal a boli priamo bud od MSI alebo od Intelu. ale ja si skor myslim ze bude chyba niekde inde... tak bolo ich 5 ktore som skusal a boli priamo bud od MSI alebo od Intelu. ale ja si skor myslim ze bude chyba niekde inde... Tyhle? Máš instalovanej i ten INF? ja si fakt nemyslim ze by bola chyba niekde v driveroch ale niekde inde ( nie je v XP nejaky konfiguracny nastroj na HW ? ) ???? ja si fakt nemyslim ze by bola chyba niekde v driveroch ale niekde inde ( nie je v XP nejaky konfiguracny nastroj na HW ? ) ???? Ve správci zařízení, ale nemůžes konfigurovat to, co nemáš instalovaný. V těch Win98 jde? tiez to vidim na nespravne ovladace.. skus si stiahnut ovladace pre CMI 8330 to bola najcastejsia onboard zvukovka.. skus trebars stranku www.driverguide.com (je treba sa zaregistrovat).. POMOC!!! lidi vono mi to nejede... skusal som uz vsetko... Po instalacii vsetkych driverov, kt. su dostupne mi vypise zariadenie sa nepodarilo otvorit HELP Jde Ti v těch Win98? skus zakazat v BIOSe neake ine zariadenie (LAN,..).. mozno mas konflikt s IRQ.. ...
Problem so zvukovkou ( zabudovana na MB ) |