Zdravím. Mám vážny problém s mojím stolovým PC. Pokazil sa začiatkom týždňa, pustil som film a zdrazu sa zasekol a reštartoval. Po reštartovaní sa zapínal, po obrazovke na chvíľu preskakovali biele čiarky v pravidelnom usporiadaní, počítač sa vtedy nedostal ani po načítavanie win a znova sa reštartoval. Vtedy som mal problém sa dostať aj do biosu. (Mám win 7 64bit) na deuhý deň to už bolo lepšie, dostal som sa do biosu, podarilo sa mi dostať do safe modu ktorý funguje normálne. Tam som spustil po sebe dva AV programy ktoré vymazali nejaké vírusy keďže som chcel skúsiť či to nie je chyba. Pomohlo to v tom že počítǎc sa už lepšie načítaval no neopravilo ho to úplne. Po tomto sa začal normálne win načítavať s klasickou animáciou loga windowsu no pred tým ako sa ukáže klasická modrá uvítacia obrazovka bola len čierna ktorá pár krát preblikla a znova sa PC reštartoval, čo by robil asi do nekonečna keby som ho nevypol. Ďalej som ho preinštaloval, vtedy začal fungovať v poriadku, spustil sa v normálnom režime, no vždy keď nainštalujem ovládače grafickej karty nvidia geforce tak sa začne diať presne to isté čo pred tým. Na jednom fóre mi poradili driver pack suite ktorý sám inštaluje ovládače no to nijak nepomohlo, ten istý výsledok, potom poradili nainštalovať iné bližšie nešpecifikované ovládače no neviem aké. Našli sa tiež takí čo hovorili že je to chyba HDD, že nie je schopný "utiahnuť" OS, že sa zrejme pokazil, nezdalo sa mi to pravdepodobné no to som skúsil, s čisto novým WD HDD, no deje sa presne to isté. Zatiaľ som ho nikomu nedával na opravu, neviete čo s tým? Je to SW či HW chyba? Nemohla by to byť matičná doska? Poprípade grafická karta? Dúfam že nie ale už naozaj neviem
|