Mam notebook HP pavilon dv 6500 uz bol viac krat preinstalovany windows. Teraz pri instalaci akehokolvek windowsu nahodi modru smrt. JA VIEM! V biose je Native Sata Mode a ten sa prehodi z AHCI na IDE lenze v biose tato moznost vobec nieje repektive to vyzera ako keby polovica biosu chybala... Uz si fakt neviem dat rady skusal som aj win 7 aj XP...
_________________ Ak ma niekto zaujem o tvorbu akejkolvek grafiky CONTACT ME! (3ds max, photoshop, after effect)
vzdy ked sa donacitavaju subory vybehne zacne blikat ta palicka... a potom modra smrt... to iste pri 7-ke sa doloaduje setup. ak tam dam starsi win xp alebo iny napise to ze sa v pocitaci nenachadza hardisk...
_________________ Ak ma niekto zaujem o tvorbu akejkolvek grafiky CONTACT ME! (3ds max, photoshop, after effect)
Ja osobne by som si opísal / odfotil tú modrú smrť, resp. číslo chyby, ktorú vyhadzuje a skúsil nájsť na googli niečo k nej.
Ak nemáš v BIOSE nejaké vlastné dôležité nastavenia, tak by som skúsil reset na default nastavenia.
Skusal som, bohuzial som nepochodil ani pri instalaci officialneho operacneho systemu k notebooku (vista) tu je screen modrej smrti po loadovani setupu...
nie nie... na notebooku som nic nevypajak ani neodpajal jednoducho mi zamrzlo XP v uvodnej obrazovke restartoval som pocitac a vypisalo "Operation system not found" skusil som tam dat 7 modra smrt skusil som tam dat XP modra smrt skusil som tam dat originalny windows od vyrobcu k tomu notebooku modra smrt...
A v BIOSE disk vidíš?
Ak máš možnosť (od kamoša alebo z druhého PC) stiahnuť buď "Hirens Boot CD" alebo LiveCD nejakého OS (najlepšie asi Linux) a skúsiť tam dať kontrolu.
s tymto ziadnu skusenost nemam... teraz som v biose "primary hard dist self test" a pise to "No IDE device" mozno skutocne treba prehodit ten native z ide na AHCI lenze ja tu moznost proste v biose nemam...