hot key klavesy funguju vsetky len na tomto nb nieje ani moznost zapnut/vypnut wifi alebo o nej neviem. V spravcovi zariadeni praveze neni ta wifi poslem asi foto lebo som z toho magor. Diagnostika siete ukazuje iba moznosti lan kablu ale o wifi ani pismeno ako keby neexistovala.
EDIT: Uz som to chcel vzdat tak som ho vypal ale reku spravim bud screenshoty alebo to nafotim a dam sem a ako sa zapal wifina naskocila. hram sa z tym uz niekolko hodin vzdy po preinstalovany bol nb vypnuty zapnuty neslo to teraz to naskocilo a nerobil som ani ziadnu instalaciu. Tak je to vyriesene
EDIT2: moze tento problem robit nieco mechanicke ze ked sa z nb ponahyba tak to bud vypadne alebo ide zeby nejaky kontakt? nasledne vypadne wifi ako keby tam nebola a zase ked sa to dostane do stavu ze je zapojena a restartuje sa tak nabehne? alebo to robi software ze takto tomu sibe. Ja viem presnu odpoved na toto nedostanem len aspon co podla vas to moze robit ze to takto obcas vypadne a nikde sa ta wifi neda najst (adaptery spravca zariadeni nikde nie je) a zrazu sa objavi z nicoho nic.
_________________ MB: ASUS PRIME Z370-A, CPU: Intel® Core™ i3-8100 , CPU cooler: SilentiumPC Fera 3 HE1224, RAM: G.SKILL 16 GB KIT DDR4 3200 MHz, SSD: Samsung 840 Evo 250GB, HDD2: WD Caviar Black 1TB 64MB, VGA: ASUS DUAL GTX1060 O6G, PSU: Seasonic S12/SS-500HT-F3, CASE: Cooler Master Centurion Sileo 500, |