Zdravím, používam OS openSUSE 13.1 a v posledných pár dňoch mám problém sa pripojiť k svojej wifi sieti. V zozname sietí moju wifi sieť vôbec nevidím ale susedovu o pár metrov ďalej vidím. Keď sa však pokúšal pripojiť k wifi sieti pomocou telefónu, všetko ide v poriadku. Pomocou telefónu som sa pripojil na svoju sieť a potom vytvoril "Prenosné prístupové miesto hotspot wifi", zapol zdieľanie a táto sieť sa už zobrazovala v zozname sietí v mojom notebooku a dalo sa na ňu aj pripojiť. Ako náhle som sa k nej pripojil po pár sekundách sa zobrazila aj moja domáca wifi sieť a šlo sa k nej pripojiť. Takto je to vždy ak sa spustí systém posledné 3 dni. Neviete v čom by mohol byť problém? Ďakujem za odpovede.
_________________ HP ProBook 4520s; CPU: Intel i5-480M 2,67 Ghz; GPU: ATI Radeon HD 6370M 1 GB; MB: Hewlett-Packard 1411; Chipset: IntelHM57 (IbexPeak-M DH); RAM: Hyundai DDR3 4GB (PC3-10600); HDD: Hitachi 500GB 7200RPM SATA-II; Zvuková karta: Axago ADA-X5; Reproduktory: Genius SW-G2.1 1250 GX Gaming; OS: openSUSE 13.1, 64-bit |