ahojte, nechcem zbytocne zakladat novu temu. v nakupnej poradni som riesil kupu notebooku alebo tabletu. mam uz doma acer aspire v13 touch z alzy. Notebook sa mi celkom paci, mam vsak problem s touchpadom. jeden konkretny model V13 mal HW problemyje toho plny net.-moj problem je vsak taky, ze tochpad je podla mojho nazoru hlucny. Cize ked nan polozim prst-idem kliknut raz alebo robit dvojklik, tak zvuk touchpadom je uplne otrasny-hrkotavy. Len horna stvrtina touchpadu je pevna a nerobi ziadny neprijemny zvuk ale dalsie 3 stvrtiny vyslovene hrkaju akoby kvoli tlacidlam dole na touchpade-cize prakticky cely touchpad. Je to velmi otravne a uprimne asi by som stym nemohol pracovat. Spravil som mensie video, tak ak by sa niekto mohol vyjadrit, ci to je normalne alebo nie. Kazdopadne moj 4 roky stary netbook od aceru nema takyto otrasny touchpad.
Este som rozmyslal ze by som napisal do alzy ale tam aj jeden rozbaleny kus co mali uz nemaju a pochybujem ze mi k tomu nieco povedia. Jediine uz len napisat do Aceru priamo, ci by vedeli povedat,ci je to chyba len mojho kusu alebo celej modelovej rady. Notebook mam totiz v 14 dnovej lehote cize zrejme ho budem kvoli tomuto vracat, len dost sa mi paci, takže tak nejak dufam, že je to chyba len mojho kusu.
Link na video-zvuk si dajte na full radsej ->
https://www.youtube.com/watch?v=GqpKwbNCAuk