ja mam xiaomi mini (tu za 25 usd, nie tu malu verziu "pre mladych" za 15usd) aj ten repeater uz asi rok a bezproblemov. vetko pekne osefujes cez apku v mobile, repeater nastavis na klonkvanie siete a neriesis dalej, mobil/notebook si uz vyberie zdroj podla intenzity signalu. u mna spokojnost. jedina prkotina je ze ta appka nieje full prelozena do angl, ale vetky nevyhnutne veci su v anglictine, takze cajk + standarne cez pc sa do routra da dostat, tam uz je full angl.
ten router 3 ma velmi solidny hardware (50 zariadeni naraz ma papierovo zvladat s prstom v nose + este silnejsi signal ako mini verzia), planujem ho kupit ak bude v jesennych zlavach za dobru cenu, aj zakladny firmware ti plne postaci ale da sa nanho flashnut open-wrt a mozes sa aj tyzden hrat s nastaveniami do sytosti.
xiaomi mini som zohnal v zlave za 23 usd, repeater z gearbestu za 5 usd; ak klesne ten router 3 pod 30 usd, beriem aj ten
// Spojený príspevok Sob 03.09.16 23:00parametrami a vykonom vpohode porovnatelny s 5ghz asusami, akurat za cenu toho asusu mas tri tieto routre a xiaomi nieje znacka znama poruchovymi zariadeniami.
// Spojený príspevok Sob 03.09.16 23:08pisem ako hotentot na viac prispevkov, ale zabudol som to 1gb lan, je to snad jedina nevyhoda tychto routrov, ale nemam opticky internet, takze mi to neprekaza, kazdopadne da sa to poriesit tak ze switch za 5 eur pichnes pres router a potiahnes z neho 1 gb linku do pc. ..idealne na experta - cat5 kablom