[ Príspevkov: 13 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
NapísalOffline : 06.10.2010 11:24 | problem s pripojenim k DB v PHP

caute

nestretol sa niekto z vas s touto hlaskou ?


Kód:
warning: mysql_connect()[function.mysql_connect]: php_network_getaddresses



pomocou scriptu sa nemozem pripojit k DB ale inak je DB funkcna...
vsetko mi islo len potom som nainstaloval neake dalsie softy a zrazu to prestalo
ist.
instaloval som len Adobe balik,nero,office,phpdesigner... a nic ma veru nenapada
preco by to nemalo ist ...

diky


Offline

Správca fóra
Správca fóra
problem s pripojenim k DB v PHP

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 06.10.2010 12:23 | problem s pripojenim k DB v PHP

pripajas sa na db na vlastnom pc alebo na nejaku externu?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 06.10.2010 13:00 | problem s pripojenim k DB v PHP

u seba na localhoste ..mne to islo vsetko v pohode len akonahle som nainstaloval tie softy tak to prestalo ist a nechapem preco, na starom notebook som mal vsetko to iste a islo to a na novom mi to zblblo ked som to nainstaloval ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
problem s pripojenim k DB v PHP

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 06.10.2010 13:04 | problem s pripojenim k DB v PHP

google >
http://www.bigresource.com/Tracker/Track-php-l05kYecS/

http://www.apachelounge.com/viewtopic.php?t=3396


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 06.10.2010 15:47 | problem s pripojenim k DB v PHP

to som skusal vsetko uz googlim od rana ... uz som prisiel co sposobuje problem, je to balik ADOBE CS5, nedalo mi to a instaloval som to vsetko odznova .. kua len neviem preco ADOBE ked na starom booku som mal tiez CS5 a islo to v pohode ...


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
problem s pripojenim k DB v PHP

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 06.10.2010 18:21 | problem s pripojenim k DB v PHP

čo má adobe s mysql alebo dokonca php? :loony:


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 06.10.2010 18:27 | problem s pripojenim k DB v PHP

nema nic len ci to nezablkovalo neaky port, lebo je to tym ..som schvalne skusal ktorym softom to je


Offline

Užívateľ
Užívateľ
problem s pripojenim k DB v PHP

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 06.10.2010 19:10 | problem s pripojenim k DB v PHP

nemas nelegalnu verziu? nezablokoval si nieco omylom v hoste? pozri services od adobe ktore ti bezia a zakaz ich ..


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 06.10.2010 21:16 | problem s pripojenim k DB v PHP

nie nie nic som nezablokoval, normalne to instaloval, to som uz skusal vyptnu vsetky sluzby co sa tykaju adobe a nepomaha .. skor ma napadlo ci to nemoze byt 64bit OS..lebo na starom notebook som mal presne to iste len nainstalovane len 32bit OS a teraz to mam tak isto len na 64...ze ci to nemoze byt tym ...kua uz fakt neviem


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
problem s pripojenim k DB v PHP

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 06.10.2010 21:22 | problem s pripojenim k DB v PHP

nie, tým by to nemalo byť
podľa čoho si teda usúdil, že je to adobom? ako máš nastavený mysql?
taktiež by sa možno zišiel aspoň výsek zdrojáku, či tam niekde nemáš inde chybu


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 06.10.2010 21:29 | problem s pripojenim k DB v PHP

proste som skusal instalovat softy na cisty win a po kazdom som skusal kedy to prestane ist ..
scripty su v pohode, ono mi to islo pokial som nemal adobe.. a ja sa k databaze pripojim napr. cez SQLyog v pohode, len cez phpmyadmina a cez php scripty nie ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
problem s pripojenim k DB v PHP

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 18.01.14
Príspevky: 2626
Témy: 31 | 31
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 13.10.2010 23:57 | problem s pripojenim k DB v PHP

Adobe riesi crack (pochybujem, ze mas kupeny photoshop, ak hej prepac) zablokovanim ich serverov v C:\windows\system32\drivers\etc\hosts

takze si ho pekne skontroluj ci tam nie je nieco domrdane..


_________________
Desktop: iMac 21" CPU: i5 2.7GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: AMD Radeon HD 6770M 512MB RAM HDD: 1TB 7200 rpm OS: Mac OS X Lion Desktop: CPU: AMD Phenom II x4 BE 955 3.2@3.6GHz 1.35@1.30V CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 880GM-UD2H RAM: 2x2 GB Kingston 1333MHz GPU: MSI HD 6850 Cyclone 1GB PSU: Seasonic S12II-620 620W HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB Case: CoolerMaster Elite 333 LCD: 22" LG flatron W2261VP Keyboard: Microsoft Comfort Curve 2000 Mouse: Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 OS: Windows 8 Notebook: Macbook Pro 13" CPU: i5 2.4GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: Intel HD Graphics 3000 384MB RAM HDD: 500GB 5400 rpm OS: Mac OS X Lion Tablet: iPad 2 64GB 3G Phone: HTC Desire S Phone: iPhone 8GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 14.10.2010 7:55 | problem s pripojenim k DB v PHP

uz som to vyriesil ale mas pravdu. presne tak, bolo to tym ze Adobe zakomentoval riadok 127.0.0.1 localhost..


 [ Príspevkov: 13 ] 


problem s pripojenim k DB v PHP



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s pripojenim

v Poskytovatelia internetu

3

252

17.05.2010 13:44

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s pripojením

v Bezpečnosť a firewally

0

388

12.11.2014 20:45

Marsko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s pripojenim

v Poskytovatelia internetu

17

1404

28.11.2013 13:53

George3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s pripojením

v Poskytovatelia internetu

17

993

17.07.2013 20:35

XfilesMan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s pripojenim

v Poskytovatelia internetu

13

271

31.07.2010 19:07

Jeffo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ProbLem s pripojenim

v Siete

1

97

03.07.2015 10:53

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s pripojenim

v Poskytovatelia internetu

5

246

19.03.2010 16:21

our_hate

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s pripojenim

v Počítačové hry

1

277

19.08.2010 14:12

Matou

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s pripojenim

v Poskytovatelia internetu

0

215

29.08.2010 13:58

sh_tt

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem si pripojenim

v Siete

5

575

15.04.2009 6:13

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s wifi pripojenim

v Siete

1

190

26.09.2011 14:46

aresko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s pripojenim tabletu

v Siete

4

468

05.07.2015 14:55

tarezni

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s wifi pripojením

v Siete

3

960

04.02.2011 11:43

Jani

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s wifi pripojením

v Siete

3

457

03.12.2008 14:11

Da King

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s Wifi pripojenim

v Poskytovatelia internetu

6

410

05.04.2015 22:12

Robyzz

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s WIFI pripojenim.

v Siete

3

1883

15.11.2009 9:18

Jaro



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF