zdravím, mám takýto problém.... asi pred 3 mesiacmi som si kúpil notebook (hp pavilion dv5 - 1120ec), všetko išlo v pohode, až posledný mesiac začal dosť blbnúť, hocikedy si proste zamrzne a to či už pri zatažení, alebo pri nič nerobení, nedá sa pohybovať kurzorom, nefungujú ani tlačítka...nefunguje ani ctrl+alt+del, dá sa jedine vypnúť podržaním tlačítka, stiahol som si program everest, na meranie teploty, teplota pri nič nerobení procesor 50°C, jadrá cca tiež 50°C, hdd 47°C, dioda GPU(asi grafika) 44°C...... pri záťaži, keď pustím nejakú hru, majú jadra a procák okolo 80°C po povysávaní booku vysávačom, takže prach tam asi nebude a myslím že ani to zamŕzanie nebude spôsobované vysokou teplotou, možno

Skúšal som už aj medzi sebou povymieňať ramky, tj jednu vytiahnúť, potom vymeniť za druhú aj medzi slotmi vymeniť, nepomohlo, mám win vista ultimate 64bitový, po reštarte pc som skúšal aj tú diagnostiku na HDD, ešte pred pustením windowsu, podotknem že už som aj formatol disk a preinštaloval viackrát windows ale nepomohlo, fakt netuším v čom je chyba, dá sa nejako zistiť ktorý hardware je vadný ak je to v hardware? notebook som už aj čistil s nejakými programami napr ccleaner alebo tuneup 2009, nejaké veci to vymazalo a poopravovalo chybičky, už som skúšal aj upgradnuť bios, tj stiahol som z officialnej stránky hp.com ovládač na bios, presne podľa verzie booku, ale ani to nepomohlo.....prijímem všetky rady, ďakujem