problém s napáleným Win na DVD pri inštalovaní Winzdravím vše, prosím Vás, mám problém s tým, že som z image rozbalil Windows, potom som to napálil a ked to chcem že začať inštalovať a nastavím aj bootovanie tak, ako má byť, nespustí mi to, akoby nepochopilo to, že to má začať bootovať. neviete, kde môže byť chyba ?, napaloval som to normálne cez Nera, nepridával som žiadne súbory, len som si rozbalil image a napálil som vše, čo bolo na nom. Help !! alebo je aj taká možnosť, že to treba nejak špeciálne napáliť ?? to si však nemyslím. ked vložím to DVD do pc, tak mi normálne že otvorí Win a aj mi ponúkne že reistall, lenže ja chcem preinstalovať celý Win od spustenia pc..a aj s formátom a neviem, ako dalej.. No lebo si to rozbalil a tak napalil, tym si prisiel o bootovaci sektor, musis rovno napriklad v nere dat v menu vypalit obraz dvd a tak to napalit ešte sa chcem spýtať..musím napáliť normálne Image ... či to mám najprv rozbaliť ten image a potom to dať napáliť ako obraz DVD.. vieš, mi aj presne povedať,kde sa to robí napr. v nero burning room ? napalis to priamo z image - formou vypalit image subor, nenapalit to ako data, ziadne najprv rozbalovanie sa nekona a robi sa to napr. cez Alcohol, Magic disc... http://www.pcforum.sk/windows-millenium ... 45-15.html V nere si spust nero burning rom a tam ako ti otvori na zaciatku okno nova kompilacia, tak to zatvor a daj hore menu rekordér a tam zapísať image a tade vyberies svoj image a das ho napalit, ak by ti ho neukazalo, ze ho nepodporuje, tak ho mountni cez daemon tools a daj prekorpirovat cez nera proste z virtualky na realku dvdcko už som to vyriešil tak, že som to napálil cez ten obraz DVD. som minul 2 DVD-čka. lebo Nero Burning room velmi nepoužívam, len Nero Express, ale dík za radu.. už mi to aj nabehne ako bootovacie DVD.. ešte mám otázku.. v tom Windowse je napísané. že je bez WGA updatu a treba pouzit tweaky pre optimalizaciu.. viete mi niekto vysvetlit, co to znamena ?? ako ze sa vola ta verzia windowsu presne? je to toto : Windows XP Professional SP2 Slovak, doplnam ešte dalšie info : ohladom toho Win , Windows XP Pro SP2 VLK (unknown group) , neviem, čo presne potrebuješ..je to posledný update Marec 2007 trochu upravený..samoobluzna instalacia Windows XP Professional - Service Pack 2 a slovensky jazyk - Internet Explorer 7 a Windows Media Player 11 (slovensky) - update Marec 2007 - odstraneny MSN Explorer a Windows Messenger - aktivovany - legalny Windows - moznost aktualizacii - bez WGA updatu - pouzite tweaky pre optimalizaciu - .NET Framework 1.1 & 2.0 - Java Runtime Environment 6.0 - Adobe Reader 8.0 ešte doplnam : Nie je to originálna slovenská verzia Win XP Professional, ale prerobená anglická verzia obsahujúca slovenské užívateľské rozhranie. kedye mas legalne seriove cislo a windows si aktivujes tak ti WGA nemusi robit problemi, alebo sa mylim? este dodam tie prispevkz si upravuj a nie pisat novz par minut ...
problém s napáleným Win na DVD pri inštalovaní Win |