Zdravím mám HP ProBook 4520. Problém je taký že ho nenabíja. Pripojím ho a stále je na nule. Myslel som si že je to nabíjačkou, tak som kúpil novú ale bezvýsledne. Baterka by mala byť v poriadku notebook bol skoro nepoužívaný. Pozeral som to aj cez hp power asistant a tam mi ani nejde niečo nastaviť, alebo zmeniť. Pridávam screen.
Keď vytiahneš nabíjačku, notebook sa ti ihneď vypne ? Svieti ti kontrolka nabíjania, keď je máš zapojenú nabíjačku ? Skúšal si ju vybrať a založiť späť? Vedel by si ju vyskúšať aj v inom (rovnakom) notebooku ?
Odpovedz mi prosím na všetky 4 otázky.
Môže byť vadná batéria, alebo vadný napájací/nabíjací obvod na základnej doske.
Keď vytiahnem baterku tak sa hneď vypne. Kontrolka svieti. ano skúšal som ju vybrat a zasunut aj pri zapnutom aj pri vypnutom pc. Uff to asi nie mam dalsie 2 notaky ale nepasuje baterka ani v jednom.
Vieš čo ? Ja byť na tvojom mieste, objednám si novú batériu ... Vyskúšaš ju a ak nepôjde ani tá, môžeš ju do 7 alebo 14 dní vrátiť. (poprípade ak ju nebudeš chcieť)
A navyše zistíš, či je chyba v batérií (pravdepodobnejšie, kontrolný obvod batériách zvykne odchádzať) alebo v základnej doske.