kllr007 píše:
Este raz. On sa nepýtal ci s tým ty suhlasis alebo nie. Uvedom si že ty nie si stred vesmíru a vesmír sa neriadi tebou.
Ja ta rozumiem tiež by som sa nehral na baterke, ale omša nepýtal na názory on sa pýtal ako to spraviť aby to šlo.
Riesenie som mu dal hned sfleku - pripoj si nabijacku, problemy mat nebudes.
Ci som alebo niesom stred vesmiru je nepodstatne. Ked raz robi chalan blbost, tak je fuk ci mu to poviem ja alebo papez, vzdy to bude blbost.
Co on chce je nepodstatne, pretoze chce blbost. My sme tu na to aby sme mu pomohli a nasmerovali ho k spravnemu pouzivaniu jeho ntb, bez nejakych problemov. Ty mu tiez radis iba nastavit si max. vykon, cim sa mu len rychlejsie vymlati bateria a bude sa hrat este kratsie, tak aky to ma vyznam? Ked sam vies aka blbost je hrat swa na baterke, tak preco mu to rovno nepovies a nenavedies ho na spravnu cestu? Preco slepo riesis komplikacie, ktore si on sam vyrobil nespravnym pouzivanim ntb?
Bude hrat na nabijacke - ma full vykon, nema problem
Bude hrat na baterke - nema full vykon, musi riesit veci navyse aby ho mal, a aj tak po par minutach sa mu to vybije a dohral. Stejne si potom zapoji nabijacku. Preco? Pretoze bateriova prevadzka ntb ma iny ucel na ktory je navrhovana, hry su to posledne.
Treba sa proste vykaslat na hranie na baterke a neriesit umelo vytvorene problemy s tym spojene.
Ak este stale nechapes, tak uz fakt neviem ako ti to povedat.