Zdravím. Mám menší - väčší problém s naformátovaním môjho notebooku (Acer Extensa 5220).
Rozhodol som sa, že po dlhšom čase a po viditeľných problémoch (rýchlosť) som sa rozhodol, že si nanovo naformátujem nb a preinštalujem windows. Keďže pri zakúpení nb som už mal nainštalovaný Windows Vista s ktorým som nebol spokojný, povedal som si, že si to prehodím na XP-čko. Tak pustil som sa do toho. Lenže problém začal hneď, pri formátovaní. Keď sa mi objavila obrazovka s výberom (formátovanie C, D, E, F, a iné možnosti), zadal som Naformátovať C: + system. Ale vyhodilo mi to že túto funkciu nejde splniť. Skúsil som teda ostatné funkcie, ale bez výsledku. Bolo mi to čudné, lebo na PC mi to išlo normálne. Tak som rozmýšlal, či to nebude tým, že chcem namiesto Visty inštalovať XP. Počul som, že s tým bývajú problémy. Skúsil som dať aj možnosť Vymazať disk a na otázku, či vymazať Partion table, Boot Sector, FAT a Root katalog som odpovedal áno a vymazal. Nemyslel som si že to bude mať za následok to, že keď som sa snažil nato vykašlať a zatiaľ to neinštalovať mi nechce spustiť Windows a iba mi napíše že operačný systém nenájdený.
Teraz nemám nainštalované XPčko a nenájdenú Vistu. Tak by som bol veľmi rád, keby sa tu nájde niekto, kto by mi pomohol z tejto zapeklitej situácie.
Ďakujem!
|