Problem s dvoma diskamimam 2 disky 1x SSD crucial m4 - system 1x WD500 caviar blue -datavsetko v poriadku funguje no ked knim chcem pridat dalsi caviar blue WD500 tak mi strasne dlho stoji pocitac pri BIOS logu a ked bootne v systeme nevidiet ani jeden ani druhy WD ani v biose ani v disk manazeri nechapem, ked odpojim ten novy zas ide vsetko v poriadku, napajane pomocov SATAdoska:GA P55-UD3processor: i5 750ram kingston hypex 4gb 1600mhzzdroj seasonic 620s12 bronzegpu 5850hd toxic od sapphire skús pripojiť dátový kábel až po nábehu Windows čo to spraví nic to nespravi, sata neni usb. nak skusi ten dis v inom pc, alebo samostatne, ci bude robit podobne blbosti. ten disk je funkcny som si isty testoval si ho? az potom mozes daco vravet. vymeň sata kábel k novému disku Aj mne sa deje niečo podobné akurát s tým že prvý disk mi nabieha v pohode ale druhý sa mi stráca niekedy nabehne niekedy nie.1) Hitachi HDS721010CLA332 ATA Device 2) WDC WDC20EARS-00MVWB0 ATA DeviceMám ich zapojené cez SATA a priamo v bedni. Ponačítaní Win7 sa niekedy ukáže niekedy nie, a keď nie skúšam ho nájisť cez správcu a Plug and Play potom ho nájde a normálne aj funguje až do ďalšieho reštartu príp. pustenia a potom ho zasa neni.Predtým som mal XP a fical bezproblémovo až teraz začal miznúť, tak som hodil Win7 a problém pretrváva. Skúšal som prehodiť káble - nic robí to stále a ten prvý disk v pohode vcera som vymenil kabel a fixlo sa to, dik Teraz mi už vypína aj ak dam niečo príklad kopírovať tak mi zmizne G: aj H: cize zasa celý disk potom pozeram cez spravu diskov dam obnovit a nic nieje tam ale ak dam cez spravcu zariadeni >> akcia >> zisťovať zmeny hardvéru tak ho nájde disk mám ako logický a biose mi ho hádže pod slave aj ked mu prehodím SATA slot trebars do trojky cize:HDD1: Hitachi strčený v slote 1 v BIOSe masterHDD2: WDC strčený už v slote 3 v BIOSe slaveDVD: LG DVD strčený už v slote 5 v BIOSe masterhttp://www.autobugy.sk/data/data/1.jpg ...
Problem s dvoma diskami |