plz poradte co s core volatage pretaktoval som si procesor a teraz ked chcem zvisit FSB tak mozno len o 1 mhz tak sa mi zacne stale restartovavat PC myslim si ze to je problem s voltazou core ale v biose je to na AUTO tak nvm
keby si napisal aku mas dosku... ak mas gigabyte, stlac ctrl+f1, ak ine tak neviem ale hladaj, urcite ale napis typ dosky, niekto ju tu moze mat a moze ti pomoct
aha tak teraz som zistil ze to bios dal do defaultu takze uz som sa radoval a evrest mi ukazal ze sa to dalo naspät aj ked mam hyper transport speed 730Mhz aj DDR 2 mam 667 stale nevitiahnem FSB nad 240Mhz plz help dik moc
no pokial nedas FSB nad 240MHz tak to svedci o "kvalite" dosky, resp. o jej taktovacom potencialy.. a s tym vela nenarobis... mam podobny problem, mne nechce ist uz ani pri 235MHz :-/
PC: Asus Maximus IV Gene-Z, Intel i5 2500K @ 4200MHz, 16GB RAM, OCZ Vertex 4 128GB + 2xWD RE4 1TB Raid0 + WD Blue 1TB Samsung 23" FullHD & MAC OS 10.9 Mountain Lion NB: MacBook Air 11" Mid 2012 ***** MP: iPhone 5 ***** Photo: Canon 7D + 5DmkII