Caute mam graficku kartu ATI SAPHIRE 3650 DDR3 512MB 128 bit a mam tusenie ze s ami prehrieva lebo hri co som hral teraz skoro na plnych detailoch
tak teraz mi to seka a to mi robi iba od dnes vcera som este hral normalne vsetko uz som aj vsetky virusy dal prec s pocitaca a nepomohlo myslite si ze to je tym prehrievanim?Dakujem
To vyzerá na SW, nie HW chybu.. Hovoríš o vírusoch - aj po ich odstránení tam niečo mohlo zostať - t.j. zanesený Windows.. Niekedy to môže spôsobovať to sekanie..
Inak mirco, hry sú s ypsilonom!
To vyzerá na SW, nie HW chybu.. Hovoríš o vírusoch - aj po ich odstránení tam niečo mohlo zostať - t.j. zanesený Windows.. Niekedy to môže spôsobovať to sekanie.. Inak mirco, hry sú s ypsilonom!
hej viem ze su s ypsilonom len som sa pomylil takze to pomoze uz len preinstalovanie windowsu?
Skús si pozrieť všetky aplikácie, ktoré ti bežia na pozadí win.
Môže byť aj taká možnosť, že berieme ohľad na to, že antivírus predsa len nie je až taký dokonalý a čo to nechal v tvojom PC škodiť. Skús PC ešte raz prečistiť aj cez antispyware.
Skús si pozrieť všetky aplikácie, ktoré ti bežia na pozadí win. Môže byť aj taká možnosť, že berieme ohľad na to, že antivírus predsa len nie je až taký dokonalý a čo to nechal v tvojom PC škodiť. Skús PC ešte raz prečistiť aj cez antispyware.
dobre aplikacie mi bezia iba AVG antivirus a ati control center
Hej vybral ta neviem co je s tym a este nieco ked idem instalovat ten ovladac musim zadat inu cestu lebo ono da samo do C netreba to dat niekde tam kde je nainstalovana graficka karta?
Musíš si byť 100% istý, či si vybral správne ovládače a to pre tvoju kartu a operačný systém.
A pozor dávaj či si vybral pre 32-bit OS alebo 64-bit OS. To je tiež veľmi dôležité.
Musíš si byť 100% istý, či si vybral správne ovládače a to pre tvoju kartu a operačný systém. A pozor dávaj či si vybral pre 32-bit OS alebo 64-bit OS. To je tiež veľmi dôležité.
No pocuvaj stiahol si aj pre 32 bitovy aj pre 64 bitovy ale aj tak nic a este vies co ma napadlo ci nebude v tom chyba lebo pred nedavnom som si daval service pack 3 a pred tym som mal service pack moze to byt v tom co ked su tie ovladace len pre service pack 2 co si o tom myslis?