Ahojte , potreboval by som pomoc ked ze si to sam neviem opravit a v pc sa malo vyznam ... No proste stal sa mi taky problem na mojom druhom starom pc pri napalovani u nas v dome vypadol prud ... neskor ked ho zapli tak som siel spustit pc a pri spustani mi teraz vyhodilo nie dobre citatelne nieco ze coracell taku tabletu a pod tym nieco napisane a este pod tym znak msi tak isto zle viditelny ked to preslo dalej mi vyhodilo moznosti spustit win v normalnych nastaveniach , no ked som to dal iba sa nacitaval a nic tak som ho vypol a znova spustil a zas , tak som dal moznost najcastejsie pouzivane nastavenie a potom ho spustit spustil sa no od vtedy sa mi divne spusta co pred tym nerobil napr taka seda priamka sa mi natiahne alebo mi nevyhodi obycajne info pri spustani no toto mi nevadi , ale je este viac spomaleny

pomaly bol aj pred tym no teraz to uz je vazne na miesto udaju v systemu 1,58 GHZ co slapal pred tym teraz je 954 MHZ preto som to dal do poruch s procesorom no neviem ci to nemoze byt aj nieco s tou zakladkou ..