MyschoVIP píše:
no zakladnu dosku mam este z cias komunizmu

Canyon 9V4A-L je to uz dost stary komp, myslel som ze este vyrzi do leta kedy kupim novy ale uz zacina pekne strajkovat

hrabal som sa v biose ale nic som nenasiel, moc sa nevyznam
tak to tam hladaj alebo to daj dakomu, kto vie co robi. hovorit nam ze sa v tom nevyznas je nepodstatne.
neuro_dnb píše:
Zdravím chcel by som sa opýtať nedávno som kupoval notebook kde bol predinštalovaný už Windows 8 no hodil som tam Win7 keďže ten mi viac vyhovuje no od vtedy mi nejako blbne internet mám strašne slabé sťahovanie dát... ak si spustím napr. program na torrenty tak mi sťahuje nejakých 30kb/s proste ako keby sa mi maximálne preťažilo pripojenie... Stránky sa mi strašne pomaly načítavajú ... na Win8 mi to šlo normálne... no na stránke výrobcu notebooku boli aj drivery na Win7 tak nechápem čím to môže byť.
Poraďte mi prosím.
PS: skúšal som aj WIFI aj Kábel a ide to rovnako.... aj keď sa mi sťahovala hra cez steam tak to šlo maximálne pomaly a nič iné som nemohol robiť :/
comu sa cudujes, ked ti torrent vytazi linku vela spojeniami naraz. Je fuk aky windows ti bezi, linka bude vytazena vzdy. IP adresy si nastav podla nastaveni co ti dal tvoj provider.