Zdravím mám takyto problem... ak počuvam neaku pesničku mp3 alebo pozeram video na youtube stava sa mi že sa začne zvuk zatrhavať proste preskakuje ako stará platňa v prípade youtube videa aj troška obraz ale hlavne ten zvuk... je to ako keby LP platňa na gramofon preskakovala ten zvuk trhnuty trva v rozmedzi 0.5sek až 1sekundu
neviete v čom by mohol byť problem ? nemôže to byť v zvukovke ?
podotknem že ak hram hry nerobi to.--- Hrávam Battlefield 2 a tam som to nepsotrehol ani jeden krat všetko vpohode zvuk aj obraz
Ja si dovolim tvrdit ze to skor budu, bud kodeky, alebo OS. skus nabootovat s nejakeho live-cd linuxu a pusti si nejaku hudbu tam, ci ti to tiez bude robit. Kazdopadne, ak to ide pri hrach, tak neverim ze tu bude HW chyba.
_________________ Desktop: CPU AMD R7 1700x @ 3.85GHz | Cooling be quiet! Dark Rock Pro 4 | MB ASRock X470 Taichi Ult. | RAM 4x8GB DDR4 G-SKILL TridentZ RGB 3000 CL16-16-16-36 | VGA XFX RX6800XT | SSD Crucial MX300 525GB | HDD Seagate Ironwolf 3TB 5900rpm | PSU CORSAIR RM750X | MONITOR AOC Q3279VWFD8 | MOUSE HyperX Pulsefire FPS + Razer eXactMat | HyperX Alloy FPS Brown | HyperX Cloud | ARCH x64 & Notebook: Mac M4 Air 512 & Mobil: Pixel 7a & SBC: Raspberry pi 0 | 3B+ & Headphones: Senheiser HD58X | AKG K551 + detachable cable mod | Linsoul TIN T2 | KZ SZN
jj ja som tiež vylúčil hw chybu.. lebo pri hre to naozaj nerobi... kodeky som tam dal najnovšie,, a pod tym winom čo ho mám teraz som fungoval stále .. a teraz mam new dosku tak to drbe pri mp3 a videách... neviem čo mam robiť kua
Zaujimalo by ma, ako si dospel vobec k tomu ze mas zlu dosku, no kazdopadne, mal si najprv skusit to co som ti radil aby si zistil ci to je naozaj doskou. A riesila by to bud oprava alebo reinstall windowsu v najhosom pripade. Mozno aj update driverov na zvukovku, co si ale nemyslim ze by to moc pomohlo, lebo ako pises, v hrach ti to nerobi.
_________________ Desktop: CPU AMD R7 1700x @ 3.85GHz | Cooling be quiet! Dark Rock Pro 4 | MB ASRock X470 Taichi Ult. | RAM 4x8GB DDR4 G-SKILL TridentZ RGB 3000 CL16-16-16-36 | VGA XFX RX6800XT | SSD Crucial MX300 525GB | HDD Seagate Ironwolf 3TB 5900rpm | PSU CORSAIR RM750X | MONITOR AOC Q3279VWFD8 | MOUSE HyperX Pulsefire FPS + Razer eXactMat | HyperX Alloy FPS Brown | HyperX Cloud | ARCH x64 & Notebook: Mac M4 Air 512 & Mobil: Pixel 7a & SBC: Raspberry pi 0 | 3B+ & Headphones: Senheiser HD58X | AKG K551 + detachable cable mod | Linsoul TIN T2 | KZ SZN