Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 5 ] | |
| Autor | Správa |
|---|
Registrovaný: 02.08.09 Prihlásený: 23.03.22 Príspevky: 305 Témy: 83 | 83 Bydlisko: Liptovský H... |
Ahojte progoši. Potreboval by som pomoc. Hľadal som riešenie na internete, aj vo svojich knižkách, ale bez úspechu. V spolupráci s kamarátom vytváram internetovú stránku. On mi má dať materiály o elektrotechnike, ktoré sa inak na internete a v knihách ťažko zháňajú a ja som ten nešťastník, ktorý to má naprogramovať a dať dohromady, samozrejme aj s užívateľským fórom a dosť by nám pomohlo, keby sme našej rozrobenej stránke dali už nejaký pracovný názov a mohli na ňu pristupovať z ktoréhokoľvek počítača. Mala by sa naťahovať z môjho HDD za predpokladu, že by bol počítač zapnutý. Takže malo by to vlastne fungovať tak, že kdekoľvek vo chvíli, keď mám počítač zapnutý by sme sme zadali URL našej internetovej stránky a tá by sa z môjho HDD mala natiahnúť do internetového prehliadača. Keď to zhriem, chceme pristupovať na môj Apache z ktorého koľvek počítača. Bežím na LAMP-e (pod Linuxom), ktorý som si nainštaloval prostredníctvom balíka XAMPP. Fakt úprimná vďaka za podporu.
_________________ Keď niekoho baví snowboard, povie sa, že je snowboardista. Keď niekoho bavia autá, povie sa mu, že je motorista. Keď niekoho baví tvorenie hudby, povie sa mu, že je hudobník. Keď niekoho baví programovanie a IT, povie sa mu, že je závislák. |
|
Registrovaný: 11.08.07 Príspevky: 4088 Témy: 34 | 34 Bydlisko: Brno |
Samozrejme, da sa to, ty chces v podstate spravit vlastny server. Ale si si isty, ze toto je to spravne riesenie? Potrebujes perfektnu internetovu linku, dalej si nemysli, ze popritom budes ten pocitac moct pouzivat este aj normalne. Plus elektrina (bude musiet bezat 24/7), vyjde ta to niekolkokrat drahsie, ako keby si si zaplatil normalny hosting. Pozri si cenu trebars Start hostingu od elbie, je to par drobnych a mas zarucenu kvalitu.
|
|
Registrovaný: 02.08.09 Prihlásený: 23.03.22 Príspevky: 305 Témy: 83 | 83 Bydlisko: Liptovský H... |
No áno, v podstate chcem spraviť vlastný server, ale nie na ostrú prevádzku. Potrebujem to len v rámci našich potrieb s kamarátom. Keď bude stránka hotová, dáme ju na poriadny server. Ale aj o to ide, že mi to nedá neskúsiť spraviť vlastný server. Toto by sa nám dvom fakt teraz moc hodilo.
_________________ Keď niekoho baví snowboard, povie sa, že je snowboardista. Keď niekoho bavia autá, povie sa mu, že je motorista. Keď niekoho baví tvorenie hudby, povie sa mu, že je hudobník. Keď niekoho baví programovanie a IT, povie sa mu, že je závislák. |
|
Registrovaný: 11.08.07 Príspevky: 4088 Témy: 34 | 34 Bydlisko: Brno | |
Kamarát, ja ti vrelo ďakujem.  Idem si teraz cvaknúť internet a hneď sa na to pozriem.
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 5 ] | |
|