Zdravím vás.našiel som vašu stránku len minuly týžden a tak som ešte nie celkom v nej zorientovany,ale k tomu asi prispieva trochu aj to že nie som už ôdavno teenager,a trva mi to chvilu kym na nete zvladnem niektore pre niekoho trivialne záležitosti,ale často aj chaotickosť v štrukture niektorych stranok čo sa tyka pisania odpovedí a prispevkov.Stalo sa mi že sokm napisal otazku do fora a poslal som si ju sam sebe lebo nie je jasnekomu sa sprava odosiela tym tlačitkom . Podla mna je najjednoduchšie klikat na predvolene tlačitka typu otvor, čitať, poslať,ako je to aj na vašej stranke ale niektore pomenovania určitej akcie su niekedy nepresne identifikovatelne čo potom bude nasledovať,takže by bolo dobre jednoznačnejšie opísať funkciu toho tlačitka a nie všeobecne.Chyba mi napriklad pri čitaní sukr.správ. tlačítko na návrat do pôvodnej témy na hlavnu stranku,aby sa nemuselo klikať šipkami na prehliadači čo často zamotava orientaaciu.Našiel som ho až na samom spodku ako nevirazny napis PC forum,kto ma vedieť že to znamena návrat na hlavnu stranku?Tiež by bolo asi vhodne urobit v hlavnom menu volne pole pre zadanie novej témy,ktora nie je v zozname.No a pre lepšiu orientaciu všetkych pritomnych by asi bolo dobre keby sa zadana otazka zobrazila hned v uvode a nielen v konkretnej teme,pretože nie každy otvara všetky témy a možno by chcel a mohol reagovať,ked to tam uvidi.Potom už odpovedať može konkretnemu zaujemcovi.To by bolo asi všetko,zatial dakujem za porozumenie,možno su to blbosti a možno pomožem aj inym.Mc Gyver. PS.Menej je niekedy viac.Myslim zbytočná komplikovanosť možnosti stránkyposkytujucich rôzne akože výhody v ovládaní,pridávaní príloh, smajlíkov a podobných blbočín.
|