Zdravim. Mam len taku otazku pre zaujimavost - co vsetko vidi poskytovatel internetu o tom, kto sa pripojil na jeho siet? Napriklad ked sa pripojim na free wifi siet v obchodnom dome cez telefon, nasledne sa zaregistrujem napriklad na Facebook alebo Instagram alebo hocijaku sluzbu, teraz tam niekoho urazim na cti

On ma bude chciet zazalovat - zistila by policia, ze som to bol ja?

Zanecha tam moj telefon nejaku stopu? Neprikladajte tomu realny vyznam, je to len taka uvaha - ja som mierumilovny clovek

Len nad tym tak uvazujem, ze do akej miery su wifi siete napr. v obchodnych domoch anonymne. A tiez napriklad co ak sa napojim na nejaku free wifi siet v mojej bytovke (je ich tu niekoľko nezaheslovanych, minimalne traja susedia majú volne dostupnu siet po cely den). Dotycny provider by vedel vytiahnut nejake info o tom, ze nejaky mobil (IMEI?) sa pripojil na danu siet? Vdaka za objasnenie

) (pripadne keby to bolo cez PC a nie mobil - co by sa o tom vedelo zistit? Napr. keby sa pripojim na nejakeho suseda a budem 20 hodin denne stahovat filmy

- viem, nikto by to asi neriesil, ale skratka keby chcel, vedel by zistit nieco o mojom NTB? Meno.. atd.). Vdaka