Ja nevravím, že treba používať Nera, Adobe srajdy a podobne. Na to existujú alternatívy, častokrát aj plne opensource riešenia a človek si vyberie podľa toho, čo si povedal aj ty - spĺňa program moje požiadavky alebo nie?
Ale porovnávať 20 rokov staré programy verzus dnešné je proste scestné.
michalesku samozrejme. Mohol by som tu hodinu rozprávať o programátoroch, ktorí programujú doslova v duchu "hlavne aby to fungovalo". Je už na ľuďoch, či ich budú aj naďalej podporovať a financovať alebo nie. Povedať ale, že existuje operačný systém, ktorý sa zmestí na disketu a preto by programy mali byť menšie.. Ehm..
Citácia:
Uznávam že Windows to má náročné
on toho robí na pozadí o dosť viac...

akurát si to ľudia neuvedomujú.. vieš ako to funguje s väčšinou vecí - kým to funguje, nikto sa nad tým ani nepozastaví..
Citácia:
Tak ako je natom vivaldi ? Lepsi / horsi od chrome ? Co RAM ? Viac/menej zerie ?
Tvári sa, že je na tom o niečo lepšie, ALE.. Nakoľko je založený na chromiu, ten rozdiel je čo som zatiaľ pozeral zanedbateľný a chýbajú mu niektoré veci. Ako napríklad akákoľvek synchronizácia nastavení vo viacerých zariadeniach... Pre mňa bohužiaľ nepoužiteľné.