Predlzenie kablov k reprakom domaceho kinaZdravim, dnes som si zriadoval domace kino (bezne aj s dvd ziadny high class), ale mam problem s tým, ze budem potrebovat predlzit kable ... a chcem sa spytat na co si mam davat pozor, aby to nejak neznizilo vykon ... ci je treba menit cele kable alebo ich staci nadpojit kablik na kablik ... tie kable su dvojlinky, take co sa davaju to cierneho alebo cerveného štipca ... Viac-menej je to jedno či dáš nové alebo ich len niekde spojíš. Ak to budeš spájať, daj si pozor aby si spoj dobre zaizoloval nech to nezoskratuje. Samozrejme dodržať polaritu, + na +, -na - Oka diky moc idem to zapojit teda No o kvalite sa da polemizovať. Samozrejme budeš mať o jeden prechodovy odpor naviac, + estetika. ...o jeden prechodovy odpor naviac... riesit prechodovy odpor TU nie je akosi na mieste. Neboj sa, z tych 15W co ide do repraku mu ani jeden neubudne. Nepoviem, keby mal kW zosilnovac, ale tu je to fakt jedno. Aha teraz sa divam že piše že ma obyčajnu zostavu (prebehol som očami a zachytil som len slovo hi-fi ) V tom pripade leen ta estetika Káble by sa mali viesť tak aby ich nebolo vidno, takže imho ani tá estetika... ...
Predlzenie kablov k reprakom domaceho kina |