Som z Kosic.
Ja to skusim vysvetlit uplne do podrobna.Niesom si isty ci je to virusmi.Mozno ano ale asi ide o fatalnu systemovy chybu.
A neviem naozaj preco je nevhodne preinstalovavat win tak ze najprv vymazem stary a tak nainstalujem novy.
Takze zacalo sa to tak, ze som normalne hral pc a zrazu zacali problemy.Tak som sa rozhodol ten win preinstalovat.Proste o robim tak raz do roka alebo dvakrat.Tak som vsunul dnu win cd zadal som novu instalaciu,zadal som licencny kod a pocitac sa restartoval.Potom mi vybehla ponuka ci chcem staru parcelu vymazat alebo nanu nainstalovat win.Ale ani jedna z tychto moznosti nejde.Stale ma to zastavi ze sa to neda urobit.Skusil som to uz velakrat.stale restartujem pocitac vojdem do menu a dalej sa neda.Ide jedine repair windows.Tak ked dam repair nacitava to pol hodiny.A nakoniec je vsetko tak jak bolo a stale nic nefunguje.
A prepacte ale tomu ::preformatoval si disk c, netusim cez co, pravdepobone cez nieco dosovske, dostal si sa do stavu, ked svoju particiu nemas aktivnu, popripade je mozne ze mas totalne na <> rozdeleny disk a mas len logicku particiu a nie primarnu ....... som uplne nerozumel
Mate prosim vas nejaky napad co s tym mam robit?Nejaky navod by vas napadol?