tak tie 2 mesiace sa uz naozaj oplati pockat ale ani tou 9800 gtx nic nepokazis a ta4850 tiez nebude od nej nejak extra vykonnejsia ak si pozres na pravo ten rebricek v Class1 vidis ze 4850 je pod 9800gtx takze zrejme gtx je od nej o nieco vykonnejsia
To myslis vazne? Kartu ktora este nebola vypustena porovnavas podla pozicie v rebricku na nbcheck?
pre zakladatela temy... fest ti odprucam ignorovat predchadzajuci post...
_________________ Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
zalezi tam na konfiguraciach nb... a 2 skusane nedorobene nb nepovazujem za doveryhodnu vzorku.
ved pockame a uvidime, ale nbcheck sluzi iba na informacne porovnanie. o objektivnosti 3d marku uz ani nehovorim.
ja osobne ocakavam vykon kolisajuci podla titulu, obycajne vyssi, ale omnoho lepsie prevadzkove podmienky
_________________ Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
aj ja by som pockal, momentalne som kupil s 3650,to na hry velmi nie,aj ked sa zahram,samozrejme ze na najvykonnejsie geforce to nie,ale hlavne vlastnostami bude rada m4000 lepsie. ak nechces cakat a mas na hranie externy monitor mozes skusit ten fujitsu siemens