cpu - prečo nie tá i7 ? case - ten zalman z11 plus co je na tom take nekvalitné ?
Jednoducho ta zalman je nekvalitná skrinka a vela ludi ti to povie .Skrinku zober tu 300R ,je to top skrinka v tej cene ,neohyba sa a má perfektny cable management.Cpu uz más vysvetlene a este by si musel kupovat drahu dosku socketu 2011.Ked chces win8 tak si ho ber.
Zvaž či chceš prehľadnu bočnicu, to sklo sa celkom ľachko poškrabe(aj s nechtom),musiš mať v bedni poriadok, nema až tak dobru zvukovu izolaciu, na tom skle vydno každu špinku
Tak potom vezni kasnu z oknom .... Už len sa rozhodni ktoru zostavu , v mojej som oproti rafkovy ušetril na os Ak si windows chceš kupiť a mať pokoj vo svedomy tak vezmy zostavu od rafka
Ako vravi rafko, i7 je v podstate to iste len ma multithreadink Co viužiješ len pri rendrovani,praci z videom(profi). Na tvoje uceli by to boli vyhodene peniaze
Alza je predraženy česky obchod, personal - cvičene opice jedine čo je dobre je ich stranka Ja stale kupujem z datacompu, su to profici, mam od nich aj moju prvu 10 ročnu zostavu