kirik píše:
Nekupil som sice windows, ale chcem sa podelit o skusenosti s CD-keys.online. Kupil som office 2019 za 20 eur, prisiel mi licencny kluc spolu s video navodom, ako "aktivovat" produkt. Lenze ta samotna aktivacia prebieha cez stranky cd-keys.online a trochu mi to pripomina obchadzanie aktivacie pomocou roznych aktivatorov a podobnych nelegalnych prostriedkov. Ked som to chcel aktivovat poctivo, cez internet, microsoft mi vypisal hlasku, ze dana licencia uz bola pouzita.
to je divny postup. Bezne to funguje tak, ze dostanes kluc, nahodis OS bez zadania kluca, po instalacii das aktivovat, zadas kluc, aktivuje sa cez servery MS a hotovo.
toto mi pride akoby cdkeys mali nejaky vlastny server, voci ktoremu sa to overuje. jedneho dna zavru kram a ostanes s neaktivovanym OS.
no ved mne to tiez pride divne. uplne mi to pripada, ako keby mali spraveny nejake aktivator online, ktory fici ako ked si niekde stiahnes craknuty soft a potom aktivujes pri vypnutom internete a pod. neriskujem, asi si dam zatial OpenOffice