Trajan píše:
Ty sa hlavne ukludni "shiro"... ked neviem, tak sa pytam ... skopiroval som ten program na PC a tiez nejde ...
Normalne sa zamysli - ze si poriadne nic nenapisal a na nic z odporucaneho si nereagoval je jednoducho fakt. Predstav si, ako mame vediet, co sa u teba deje? Preto ta veta o vesteni.
Neviem co na tom nechapes. Kedze si programator (pretoze si pisal ze si dany program vytvoril), tak samozrejme ocakavam nejake logicke myslenie a ze sa nebudeme ondit pri takychto elementarnostiach, ako je spatna vazba. A tiez ma preto hodne prekvapuje, ze si riesenie predstavujes ako 10 rocny - ze to zazrakom pojde cez nejaky prikaz.
A kedze ti dany program nejde ani lokalne, tak mas problem niekde u seba v PC, co moze byt hocico. Nakolko si dany program vytvaral ty sam, tak len ty vies co k behu vyzaduje, co robi a ako je spraveny. Okrem obecnych systemovych veci, ktore sme ti poradili (spustit lokalne, prezriet even viewer, spustit program ako admin, skontrolovat vc redist a podobne) je zvysok na tebe, kedze sa jedna o tebou vyrobeny program na mieru - lebo len ty vies, co je v tom programe ako urobene.
Este by som skontroloval windows updaty, ktore boli nainstalovane od casu, kedy to prestalo ist. Hladaj tiez odlisnosti v systeme medzi PC kde to ide, a tym, kde to nejde - spominane windows updaty, programy beziace po spusteni ci v pozadi...proste hocico, cim sa dane systemy lisia a skusaj.
V najhorsom nacisto preinstaluj dany pc kde to nejde.