Zdravim, na uvod by som chcel zdoraznit, ze som v tejto problematike strateny jak nemo a nemam o 99% vyrazov ani paru co znamenaju. Mam napad na vytvorenie webu respektive mam napad o com by ten web mohol byt. V skratke klasika clanky o danej problematike, obrazky atd, samozrejme, aby to cele aj nejak vyzeralo, aktualne vychytavky a pod, ziadna stokarina. Jedna z hlavnych poziadaviek by bola, aby to malo fakt jednoduchy redakcny system a aby sa s tym dalo aj do buducnosti pracovat, teda inovovat, jednoducho, aby to nebolo len tak, ze budem mat web s ktorym uz nic nespravim. (hovorim nevyznam sa neviem ako to funguje)
Co ale nemam je ponatie, ako ten web vytvorit a vsetko okolo toho. Takze ina moznost, ako oslovit niekoho, kto sa vyzna ani neprichadza do uvahy. Chcel by som sa vas opytat, co by ste odporucili cloveku ako ja spravit. Teda ci mam oslovit nejaku firmu, ktora sa venuje tvorbe webov alebo si najst niekoho, kto to mozno za lacnejsie peniaze dokaze aj sam. Bol by som rad keby ste mi poradili vyhody - nevyhody jednej a druhej moznosti, budem rad za kazdu odpoved vopred dakujem.
|