poondeny harddiskpred casom som robil defragmentaciu HDD a vypisalo mi pri tom Windows - Oneskorený zápis zlyhal Systému Windows sa nepodarilo uložiť všetky údaje pre súbor CHrm.......... .Udaje sú stratené.Túto chybu mohlo spôsobiť zlyhanie hardvéru počítača alebo sieťového pripojenia.Skúste uložiť tento súbor na iné miesto. na disk sa nedalo nic ulozit, tak som cez Pro Magic Plus obnovil komp, ze ci pomoze. No aj pomohlo ale len docasne. Teraz mi totiz vzdy pri starte vypise totu blbost a ja musim vzdy obnovit pri starte komp aby sa zapol.Co je na prd lebo o 3 min mi to zase vyhodi a tak to ide dookola.Neviete co s tym? Plz poradte Odchadza ti disk .... Diky za radu Ten komp je este v zaruke tak skusim reklamovat ALE neexistuje nejaky sposob ako ho opravit? tak som vymazal Pro Magic Plus a vono mi to nastartovalo bez tej hlasky ludia neviete com? Teraz slape komp v pohode tak som vymazal Pro Magic Plus a vono mi to nastartovalo bez tej hlasky ludia neviete com? Teraz slape komp v pohode Neviem síce čo je Pro Magic Plus, ale podla názvu si viem predstaviť...isto nejaká ....ach...no...veď vieme čo myslím... Ja by som sa na to nespoliehal, že to bolo len tým. Ten disk len tak doma neopravíš, ja by som rýchlo niekam zazálohoval veci čo sú na ňom a rovno na reklamáciu, nech ho vymenia. Ach no ja neviem teraz bezi v pohode... Uz som tak daval reklamovat komp pre tu hovadinu a oni mi upravili konektor napajania hdd a to ten problem vobec nevyriesilo a ako ti ho upravili ? no to ze nijako po starte mi dokonca nechcelo zobrazit info o grfike a nebezali mi ani hry Neviem síce čo je Pro Magic Plus, ale podla názvu si viem predstaviť...isto nejaká ....ach...no...veď vieme čo myslím...Ja by som sa na to nespoliehal, že to bolo len tým. Ten disk len tak doma neopravíš, ja by som rýchlo niekam zazálohoval veci čo sú na ňom a rovno na reklamáciu, nech ho vymenia.asi nepozna UBCD Ultimate Boot CD je to linuxacka bootovacka na ktorej su softy na diagnostiku diskov, original nastroje na Seagete, WD, IBM, Samsung a ine utilitky, su tam aj nastroje na mem. test a kopec ineho... udporucam stiahnut a skusit. kto ma vie ze je to skvely pomocnik... UBCD mam a mam HDD Maxtor ale neviem co z toho mnozstva programov pouzit ...
poondeny harddisk
|