caute, nechcem zakladat novy TOPIC tak to napisem sem.
Skusim v skratke opisat moj problem (moju chybu):
Takze na particia C ma system suborov NTFS, a je tam nainstalovany win xp pro.
Na particii D je system suborov FAT 32 - tak ze aj tam dam sys. sub. NTFS. Ibaze pri formatovani mi vyhodilo okno ze system nemohol dokoncit formatovanie.
Hmm, nevedel som preco to robilo a tak som sa rozhodol particiu komplet vymazat. Spravil som to tak akoby som isiel instalovat novy windows a iba som vymazal particiu D a vytvoril novu ale uz so system. suborom NTFS.
S particiou C kde bol windows som nic nerobil, a ukoncil som to. Nic som neinstalovat.
Pri zapinani PC (notebook) vypise na ciernu obrazovku "Operacny system nenajdeny" huupss
Riesenie:
Snazil som sa to spravit aj cez Recover konzolu ale to mi vobec neslo lebo som nevedel co tomu je.
Asi na tej strarej particii FAT 32 boli spustacie subory toho windowsu. Tak som na to nove D nainstaloval dalsie xp. A potom som zacal hladat spustacie subory toho windowsu na disku C.
cize
boot.ini, ntldr, ntdetect.com subory tam chybali som ich doplnil (skopiroval z instalacneho cd okrem boot.ini ten som vytvoril a tu je moj kamen urazu)
Moja otazka je: do ktoreho boot.ini mam dopisat ze su tam dva windowsi a ako? Chcem rozbehnut iba windows co je na disku C, ten na disku D pojde potom prec ak ten na disku C bude fungovat ako predtym.
Toto je boot.ini WIN XP na particii D, pretoze iba tento windows mi nabehne:
[boot loader]
timeout=1
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
PPS: iba dodam ten xp na C som neinstaloval ja, neviem preco to tak niekto spravil na FAT 32 ze tam dal tie boot subory
PS: az tak v skratke to asi nie je

dakujem