Cavte vsetci potrebujem pomoc .. Kamarat mi raz odporucil program Advanced system care na precistenie PC a tak som si to nainstaloval a nechal si preskenovat PC .. Myslel som ze je vsetko v pohode ale zacal mi blbnut chrome (nezobrazuje mi videa ani vacsinu obrazkov na strankach, popripade mi vobec nezobrazi stranku) tak som pozrel neake forka a doporucili mi stiahnut najnovsie ovladace na graficku, tak som ich stiahol z oficialnej stranky toshiba ale ked som ich chcel nainstalovat zacalo vyhadzovat (subor.exe nie je platnou aplikaciou win.32) .. Myslel som ze je to len poskodeny exe subor ale neskor som zistil ze to robi aj s inymi subormi, tak som zasa pozrel neake forka ale nedopatral som sa k nicomu prevratnemu .. Skusal som obnovit system do predosleho stavu este do casu ked som ASC nemal nainstalovane ale nepomohlo to .. Rozmyslam nad preinstalovanim windowsu alebo o neakom obnoveni tovarenskych nastaveni PC s tym ze by sa mi zalohovalo D-cko, lenze v tomto som laik a bojim sa ze by som to pokazil .. Mam legalny win7 home premium 64bit SP1, bez inastalacneho CD a nemam ani externy HDD kde by som zalohoval veci lebo som na intraku teraz .. Info o mojom PC: Toshiba Stallite L755D-L14, procresor: AMD A6-3420M APU with Radeon(tm) HD Graphics 1.50 GHz, RAM: 6,00 GB, Graficke karty: AMD Radeon(tm) HD 6520G / AMD Radeon HD 7450M .. Prosim poradte daco lebo zacinam byt zufaly :/ Diki
|