ahoj ahoj zlozil by mi prosim niekto herny pocitac co utiahne nove hry ako aj crysis 3 atd ?.. cenovy limit je cca 600 € nechcem mix obchodov,musi byt z jedneho. monitor nechcem ale chcem aby tam bol windows 7 dakujem dakujem
kedze sa do toho nevyznam tak nie,ja si postacim z klasickym vykonom len aby tie hry sli na krasnych fps,ja mam stary pocitac na ktorom si ziadnu taku hru nezahram a tych hier mam zakupenych bohato takze ja budem rad ked tu hru spustim
mas tam paradnu graficku kartu s ktorou ti pojde vsetko na medium-high, dobry procesor od amd doska by ti mala stacit ak nebudes taktovat, 1T hdd, a 8gb ram.
ano notebooky su neni v takejto cene na hry,ale je zaradený medzi herné,kukal som videá na grafiku 640m točia to v high/ultra mne to stačí hrať v medium.. keď vidím že im to ide celkom v pohode na high/ultra.. medium pojde ešte lepšie.. minecraft sa na tom točiť bude dať. a nie len to..
Notebook som si už objednal..bude mi to stačiť takže sorry za nezmyselnú tému keď som kúpil aj tak notebook.. ďakujem za rady E:bude to aj na prácu do školy.. takže to je O.K..