[ Príspevkov: 10 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
NapísalOffline : 24.05.2008 19:38 | Po prihlaseni

Zdravim. dokoncil som registraciu na http://hlavnyuzaver.tym.sk/

V menu ako prva polozka je Prihlaste sa. ako docielim aby sa po prihlaseni zmenilo Prihlaste sa na Odhlaste sa ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Po prihlaseni

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 24.05.2008 19:49 | Po prihlaseni

Predpokladám, že to máš robené cez session. Teda približne takýmto spôsobom:

Kód:
if($_SESSION['prihlaseny'])
{echo 'Odhláste sa';}
else
{echo 'Prihláste sa';}


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
Napísal autor témyOffline : 24.05.2008 20:29 | Po prihlaseni

ok dik ide to.

este jedno:
ak mam podstranky pomocou switch napr index.php?nieco=stranka

tak ako napr do <a href nacitam tu premennu nieco=stranka ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Po prihlaseni

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 24.05.2008 20:57 | Po prihlaseni

<a href='?nieco=stranka'>klik </a>


_________________
He who laughs last has not yet heard the bad news.
-- Bertolt Brecht

medicine student
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Po prihlaseni

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 24.05.2008 22:06 | Po prihlaseni

Kajbo, nepochopil som čo vlastne chceš a myslím, že ani jaji. Predpokladám, že PHP a HTML trošku ovládaš, čiže tam asi bude trošičku väčší problém. Ujasni to.


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Po prihlaseni

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 25.05.2008 7:03 | Po prihlaseni

Kód:
echo '<a href="index.php?nieco='.$_GET['nieco'].'">text</a>';


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
Napísal autor témyOffline : 25.05.2008 9:21 | Po prihlaseni

jaj dik. neslo mi to bo som nemal tu bodku pred $_GET diiik


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Po prihlaseni

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
NapísalOffline : 25.05.2008 16:42 | Po prihlaseni

sranda, zadam hocijake udaje, prihlasim sa a napriek tomu ze prihlasovacie udaje nesuhlasia, vypise ze som prihlaseny a je tam ze odhlasit...super :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
Napísal autor témyOffline : 25.05.2008 19:53 | Po prihlaseni

aha :) no ... :D neviem preco. ale do heslovanej oblasti sa aj tak nedostanes :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Po prihlaseni

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
NapísalOffline : 25.05.2008 20:57 | Po prihlaseni

a poznas SQL injection :lol:

ale jasne, neprihlasi ma to, len vypise ze som prihlaseny...


 [ Príspevkov: 10 ] 


Po prihlaseni



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

spojenie prihlaseni

v PHP, ASP

5

316

17.06.2008 13:43

jozefstefan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

log prihlaseni pouzivatelov

v Operačné systémy Microsoft

1

251

09.12.2006 22:32

johny128

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

čierna obrazovka po prihlaseni

v Operačné systémy Microsoft

1

278

05.04.2010 19:39

Semp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Joomla: stránka po prihlásení

v Redakčné systémy

0

491

05.06.2009 18:10

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spustanie win xp po prihlaseni sa

v Operačné systémy Microsoft

2

202

19.02.2011 15:00

nemesis93

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PDA - nemožnost zrušit CAPS přři přihlášení

v Mobilné zariadenia

3

631

26.10.2006 23:11

michal.h

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

defaultne nastavenie uzivatelia po kazdom prihlaseni

v Operačné systémy Microsoft

9

493

24.03.2011 8:28

Roj-i

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

windows server 2003 pripojeni disku pri prihlaseni

v Operačné systémy Microsoft

2

496

21.03.2006 11:00

p2p

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Obmedziť prístup na prihlasovaciu stránku po prihlásení

v PHP, ASP

3

97

09.04.2013 11:41

krkman

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows 7 - ziadny obraz po opatovnom prihlaseni

v Operačné systémy Microsoft

0

168

24.06.2010 17:33

majod

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Viac prihlásení v jednom prehliadači - je to možné?

v Sieťové a internetové programy

14

414

27.07.2011 15:09

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s forom - vyskakuje error 404 pri prihlaseni

v Redakčné systémy

6

1609

03.06.2006 19:22

Freelan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Přihlášení ve WIN XP - stále se odhlašuje - prosím he

v Operačné systémy Microsoft

5

432

15.07.2006 22:02

wolf14

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém: "Selhání inicializace procesu přihlášení"

v Operačné systémy Microsoft

10

335

10.03.2016 13:35

Henry_von_Brutal



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF