[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 05.06.12
Príspevky: 419
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Humenné
NapísalOffline : 06.11.2007 17:06 | PLS opravte mi kod

Kód:
mysql_connect("...","...","...");
mysql_select_db("...");
mysql_query("SELECT id_spravy text_spravy, cas_spravy FROM pokec WHERE autor_spravy = '".$toto_je_ten_tapetar."' AND(text_spravy = '".$toto_je_ta_tapeta."' OR (TIMESTAMPDIFF(SECOND, cas_spravy, NOW()) < 2)) ORDER BY id_spravy DESC LIMIT 1");


pls chcel by som aby toto:
Kód:
WHERE autor_spravy = '".$toto_je_ten_tapetar."' AND(text_spravy = '".$toto_je_ta_tapeta."'


vyberalo resp. kontrolovalo porovnalo s db iba poslednych pridanych 30 riadkov cize podobne ako toto
Kód:
(TIMESTAMPDIFF(SECOND, cas_spravy, NOW()) < 2)) ORDER BY id_spravy DESC LIMIT 1


len som skusal urobit presne podla toho druheho len nejako nejde asi syntax nejako zmenit treba zatvorky abo ...

pls opravte dik :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PLS opravte mi kod

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 06.11.2007 19:08 | PLS opravte mi kod

ked chces 30 tak preco davas LIMIT 1 hadam to zmenis na LIMIT 30. staci sa len pozerat a prelozit si to do rodneho jazyka.


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 05.06.12
Príspevky: 419
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Humenné
Napísal autor témyOffline : 06.11.2007 19:59 | PLS opravte mi kod

to 1 je pre porovnanie casu s casom db z posledneho riadku - to je na to aby nemohol pisat uzivatel stale - ale az po 2 sekundach

a inac mi porovna tapetu z celej db cize preto hcem aby z 30 posledych

staci sa len pozerat a prelozit si to do rodneho jazyka :P
Kód:
(TIMESTAMPDIFF(SECOND, cas_spravy, NOW()) < 2)) ORDER BY id_spravy DESC LIMIT 1
:P :D

dufam ze mi niekto pomoze velmi to potrebujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PLS opravte mi kod

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 06.11.2007 20:21 | PLS opravte mi kod

sprav si dve funkcie na filtrovanie, jednu na cas a durhu na tapetarstvo a v tej druhej das limit 30 a navyse to bude aj hlasit kokretnejsiu hlasku uzivatelovi


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PLS opravte mi kod

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 06.11.2007 20:38 | PLS opravte mi kod

Kód:
ORDER BY id_spravy DESC LIMIT 1
znamena ze usporiadaj podla id zostupne a po prvy prvok z vyberu !!!tak sa staci len pozerat.!!!a nevyplazovat stale jazyk.


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 05.06.12
Príspevky: 419
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Humenné
Napísal autor témyOffline : 07.11.2007 14:26 | PLS opravte mi kod

hej? a potom preco mi skontroluje tapetu zo vsetkych? a skontroluje rozdiel casu z 1 posledneho???? :D

treba sa len pozerat :lol:


 [ Príspevkov: 6 ] 


PLS opravte mi kod



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PLS poraďťe počítač do 32 000 sk PLS

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PC zostavy

45

1481

11.03.2009 22:09

mimkork

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prosim pomôžte pls pls

v Sieťové a internetové programy

5

317

15.02.2009 14:59

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

neznamy kod

v Ostatné

1

84

09.03.2013 18:15

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zly kod

v HTML, XHTML, XML, CSS

13

544

09.08.2008 0:37

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

smarty kod

v PHP, ASP

3

223

16.03.2012 23:19

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zdrojovy kod

v Delphi, Visual Basic

1

363

03.03.2010 22:01

ha2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

validny kod

v HTML, XHTML, XML, CSS

10

2816

06.11.2009 19:08

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

BLOKOVACI KOD

v Smartfóny a tablety

6

537

24.12.2011 12:58

Qpkqkma

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ověřovaci kod

v Redakčné systémy

2

385

25.11.2006 15:45

AVAST

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefungl kod

v PHP, ASP

4

253

15.10.2007 18:17

bruno.b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Etarget kód

v Internetový marketing, SEO, reklama

11

938

31.05.2008 22:59

davenger

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomoc kod

v PHP, ASP

10

386

24.03.2009 22:18

kaidžas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kód linuxu

v Operačné systémy Unix a Linux

5

490

07.05.2007 20:48

wire

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zdrojový kód

v Ostatné

17

361

18.08.2016 12:18

McLovin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Overovaci kod

v Redakčné systémy

6

435

12.04.2007 15:08

Tom@S

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

overovaci kod

v Redakčné systémy

2

374

28.03.2007 18:55

xyz



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF