[ Príspevkov: 2 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP a Unique v DB

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 11.10.17
Príspevky: 141
Témy: 55 | 55
Bydlisko: Prievidza
NapísalOffline : 14.04.2009 15:44 | PHP a Unique v DB

Ahojte potreboval by som poradit mam tuto cast kodu

Kód:
if (isset($_POST['sent'])){
$team=addslashes($_POST['team']);
$cup=$_POST['cup'];
$nick=trim($_POST['nick']);
if ($team=="" or $nick==""){
echo "Neboli vyplnené všetky údaje!";
}else{ if($cup == '2'){
require "db.php";
$result = mysql_query("SELECT * FROM Ucastnici WHERE cup = 2");
$num = mysql_num_rows($result);
if ($num == 20){
echo "Ospravedlňujeme sa ale turnaj je už plný.";
}else{
$zhoda = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM Ucastnici WHERE team='".$team."' or nick='".$nick."'"),0);
if ($zhoda != 0){
echo "Použitý nick alebo tím je už do turnaja prihlásený.";
}else{
$data=mysql_query("INSERT INTO Ucastnici (nick,team,cup,play)
VALUES
('".$nick."','".$team."','".$cup."','0')") or die (mysql_error());
if ($data)
echo "Prihláška bola odoslaná! Tvoju účasť musí potvrdiť organizátor, ktorý ťa informuje HA poštou.";

Mam tabulku kde sa zapisuju prihlaseny hraci do turnaja mam Tam stlpce nick, team,cup a play... Nick mam nastaveny na Unique aby sa mi do turnaj moho prihlasit len raz problem je v tom ze cup mava hodnotu 2 a 3. 2 je oznacenie Seniora a 3 Juniora ... A problem nastava v tedy ked sa Uz prihlaseny uzivatel napr do Seniora chce prihlasit Aj do juniora tak uz ho nepusti lebo meno uz existuje... Dalo by sa nejako cez php to dat tak aby to bralo len na ten urcity turnaj.... Lebo by sa mi nechcelo robit zbytocne dve tabulky pre Juniora a Seniora....

Za radu dopredu dakujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 14.04.2009 19:34 | PHP a Unique v DB

Kód:
SELECT COUNT(*) FROM Ucastnici WHERE cup='".$id_cup."' AND team='".$team."' or nick='".$nick."'"


 [ Príspevkov: 2 ] 


PHP a Unique v DB



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Unique Registration Hash

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Redakčné systémy

35

4397

05.07.2008 18:18

f0llower~

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako obist unique url key?

v Technológia .NET

2

1242

19.01.2009 15:57

m1r3c

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP programátor - PHP, MySQL, jQuery,X)Html/CSS

v Ponuka práce

0

814

02.05.2011 12:08

magicmedia

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie suboru php a vlozenie php scriptu

v PHP, ASP

4

924

07.05.2010 14:02

DeiForm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP nevie precitat .PHP

v PHP, ASP

8

463

18.03.2011 19:21

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php ->mysql ->php Help.zoradit

v PHP, ASP

4

322

20.06.2009 12:44

KViki

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP

v PHP, ASP

1

2452

09.06.2005 22:39

johny128

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP

v PHP, ASP

18

938

01.01.2009 19:22

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP

v PHP, ASP

2

137

08.04.2016 20:44

5had0w

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP

v PHP, ASP

1

535

31.05.2007 16:24

kmsa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Učiteľ PHP

v Ponuka práce

1

618

21.05.2011 20:33

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

swf + php

v PHP, ASP

0

717

22.01.2007 15:11

etel

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php premenne

v PHP, ASP

7

604

06.06.2008 14:33

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP attachment

v PHP, ASP

2

457

12.09.2009 15:58

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php formular

v PHP, ASP

19

1305

26.10.2008 15:35

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis php

v PHP, ASP

11

347

14.04.2011 15:58

w3r0



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF