[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PECL uploadprogress

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 07.11.2009 12:31 | PECL uploadprogress

Zdravim,

Potreboval by som poradit. Stiahol som si balicek uploadprogress a je tam pricinok exmples. Tak som si ho hned skusil a vsetko vyzera byt fajn. Vypisuje, ze nie je ziadny problem a pri uploade pekne prebieha progress ale ked to skonci subor nie je nikde na serveri. Studoval som aj zdrojaky ale nikde nenaznacovalo nejaku cestu alebo podobne. Mate niekto s tym skusenosti?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PECL uploadprogress

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 07.11.2009 14:31 | PECL uploadprogress

Myslím, že ono to ten súbor len pošle na server a ten už nevie čo s ním, takže si tam musíš napísať riadny skript, ktorý by si použil aj bez tohto PECL.


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 07.11.2009 14:52 | PECL uploadprogress

Niekto ten súbor musí sťahovať (inak by ho prehliadač neposielal). :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PECL uploadprogress

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
Napísal autor témyOffline : 07.11.2009 14:58 | PECL uploadprogress

Citácia:
Myslím, že ono to ten súbor len pošle na server a ten už nevie čo s ním, takže si tam musíš napísať riadny skript, ktorý by si použil aj bez tohto PECL.


To neni take jednoduche, skusal som to ale vobec to neragovalo na moj upload. Teda vobecnetusim kam to mam implementovat. Pregooglil som asi vsetko...

Citácia:
Niekto ten súbor musí sťahovať (inak by ho prehliadač neposielal).


Tak hej prijma poziadavku ale nemusi ho ukladat na server ci hej?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PECL uploadprogress

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 07.11.2009 15:14 | PECL uploadprogress

Keď odosielaš formulár tiež nemusí nikto využiť premenné v $_POST s predsa sa odošlú. Rovnako aj súbor, nahrá sa na server a potom s ním pracuje spracujúci súbor. Ak s ním súbor nepotrebuje pracovať tak sa tam aj tak nahrá ale nič sa s ním nedeje. To je presne tento prípad: súbor sa odošle na server ale žiadny skript ho nepremiestni z tempu do priečinka takže tam ani nemôže byť.


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PECL uploadprogress

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
Napísal autor témyOffline : 07.11.2009 15:27 | PECL uploadprogress

Je to presne tak ako vravis, diiiki moc za objasnenie, uz je vsetko funkcne, robil somtam taku blbu chybu (zle name v $_files) a hladal som chybu inde. :)

Kazdopadne este raz dakujem


 [ Príspevkov: 6 ] 


PECL uploadprogress



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SSH2 a PECL

v PHP, ASP

4

80

11.10.2017 15:38

arno



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF