pecado - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 2 [ Vyhľadávanie našlo 38 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Zobrazit data z databazy + obrazky


Odpovede: 2
Zobrazenia: 157


Cakal som taku odpoved :)

Mam nejake zaklady, cize nieco by som spravil.

Chcel som nasmerovat, ak sa v tom niekto orientuje viac tak by mozno vedel o nejakom rieseni. To je vsetko...

Form je vo Wordpress stranke, tak pripadne nejaky plugin ktory by to vedel?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Zobrazit data z databazy + obrazky


Odpovede: 2
Zobrazenia: 157


Zdravim,

nenasiel by sa nejaky PHP script (hotove riesenie, ktore by som nemusel moc upravovat nakolko nie som programator), pomocou ktoreho by som mohol zobrazit data z databazy v nejakej tabulke, ale aby sa priamo zobrazili aj obrazky?

Ide o to, ze mam nejaky formular kde uzivatelia vyplnaju s...

 Fórum: Grafické programy   Téma: HELP - obrazky ako keby nakreslene rukou


Odpovede: 7
Zobrazenia: 172


tablet nemam

 Fórum: Grafické programy   Téma: HELP - obrazky ako keby nakreslene rukou


Odpovede: 7
Zobrazenia: 172


oki, dosiahol som nieco taketo:


Teraz len potrebujem tie obrysy nahradit aby neboli take rovne, ale aby to bolo tym stetcom ako keby nakreslene. Mozes mi dat nejaky postup ako na to?

 Fórum: Grafické programy   Téma: HELP - obrazky ako keby nakreslene rukou


Odpovede: 7
Zobrazenia: 172


vdaka za rychlu odpoved avsak v grafike vobec nie som doma takze viac-menej netusim co ci to napisal az na to ze mam pracovat so stetcom :D

 Fórum: Grafické programy   Téma: HELP - obrazky ako keby nakreslene rukou


Odpovede: 7
Zobrazenia: 172


Ahojte, hladam nejaky sposob alebo filter, pomocou ktoreho by som docielil nieco taketo ako na obrazku:
http://s29.postimg.org/qrc6ldh77/44960.jpg

Aby to vyzeralo ze je to kreslene volne rukou. Mam nejake obrazky skrin ktore takto podobne potrebujem prerobit.

Vopred vdaka za rady.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Menu hover


Odpovede: 29
Zobrazenia: 464


zobudil :D
som to vedel ze to bude daka nepozornost :D
vdaka! :)

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Menu hover


Odpovede: 29
Zobrazenia: 464


Skusal som to spravit trochu jednoduchsie, no neviem preco sa mi nezobrazi "telo" ked ukazem na polozku :(

<body>
<div id="menu">
<div class="polozka"><a href="#">Polozka 1</a></div>
<div class="telo">text telo </div>
</div>
</body>

#menu
{
p...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Menu hover


Odpovede: 29
Zobrazenia: 464


Velke diky :)
Chyba bola v tom ze ja som tam predtym zrusil v .ramecek suradnicu top a ked som potom nastavoval v .polozka position relative tak to neslo..
Este raz dik :)

Menu ide takze problem mam vyrieseny. (temu mozte lock)
Len este tak na okraj... Dalo by sa to vyriesit aj jednoduchsim sposobo...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Menu hover


Odpovede: 29
Zobrazenia: 464


No davam to do nadradeneho v tom css vyssie, teda do: "menu .polozka" a "menu. zalozka". Skusal som do oboch naraz, skusal som po jednom, nejde to ani tak. Napisal som to velmi divne ale snad ma chapes :D

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Menu hover


Odpovede: 29
Zobrazenia: 464


To: HAE07. Rozumiem tomu co mi vravis ale nech skusam ako skusam tak mi to stale nejde :/...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Menu hover


Odpovede: 29
Zobrazenia: 464


Este otazka :D

Kedze v tom CSS mam nastavene toto:
#menu .ramecek
{
position: absolute;
top: 0px;
left: 150px;
width: 600px;

Tak sa to vyskakovacie "okno" zobrazuje stale na jednom mieste. Ked som zrusil top tak sa to uz posuvalo ale bolo to o polozku nizsie (obrazok)
http://s18.pos...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Menu hover


Odpovede: 29
Zobrazenia: 464


Paradicka :), dik moc, si pan!
Jasne ze sa to da pochopit :D..

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Menu hover


Odpovede: 29
Zobrazenia: 464


Dik pani za rady.. Aj moja chyba zrejme ze som to nenapisal lepsie :)

Rozmyslal som hned o CSS. Nasiel som jedno riesenie...

HTML: <html>
<head>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>
<body>

<div id="menu">
<div class="pol...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Menu hover


Odpovede: 29
Zobrazenia: 464


Zdravim,

viete mi poradit ako dosiahnut menu ake je na tejto stranke: TU
Resp. ci uz niekde nie je vytvorene podobne ktore by som len upravil.

Vdaka

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: Webmail prilohy


Odpovede: 5
Zobrazenia: 126


Nejde to s tym kliknutim

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: Webmail prilohy


Odpovede: 5
Zobrazenia: 126


Na email normalne cez prehliadac.

Skusim to s tym kliknutim este :)

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: Webmail prilohy


Odpovede: 5
Zobrazenia: 126


Outlook nepouzivam. Posielam z firemneho webmailu a dal som si zalezat na tom aby som to poslal ako prilohu a aj tak to pride ako dat..

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: Webmail prilohy


Odpovede: 5
Zobrazenia: 126


Nevedel som kam inam to napisat :).

Mam taky problem s priloham emailov. Ked vytvaram email a pridam prilohu s priponou PDF, prijimatelovi niekedy pride s priponou DAT a ten ju potom nevie otvorit. Pritom ja v odoslanych to mam stale s priponou PDF a ide v pohode otvorit.
Neviete v com moze byt chy...

 Fórum: Pevné disky a radiče   Téma: Chybny disk???


Odpovede: 6
Zobrazenia: 193


Skusal som to USB live OS.. Ako som pisal v edite vyssie, spustilo sa to ciastocne..
Ten reset robit nebudem koli zaruke a nie je to ani moj NB..

 Fórum: Pevné disky a radiče   Téma: Chybny disk???


Odpovede: 6
Zobrazenia: 193


Ano este je v zaruke..
Vyresetovat CMOS? V tom sa nevyznam..

 Fórum: Pevné disky a radiče   Téma: Chybny disk???


Odpovede: 6
Zobrazenia: 193


ano skusal som, stale to iste robi

EDIT: Teraz som skusal nabootovat ubuntu z usb, islo to ale stale notebook pipal. Dostal som sa po uvodnu obrazovku: skusit alebo nainstalovat ubuntu. Dal som len skusit a nabehla cierna obrazovka a uz nic viac..
Inak to pipanie prestane asi po 4-5 minutach.....

 Fórum: Pevné disky a radiče   Téma: Chybny disk???


Odpovede: 6
Zobrazenia: 193


Mam asus eee pc x101ch... ked ho zapinam zacne pipat a zobrazuje sa len uvodne logo asus. Po chvili sa spusti bios a notebook stale pipa. V biose pod IDE configuration pise: SATA Port0 Not Present..

Otazka: Odisiel mi disk alebo sa to nejak spravit? :D

Vdaka

 Fórum: Databázy   Téma: MySQL to Access


Odpovede: 2
Zobrazenia: 216


no trochu pomohlo.. hladal som aj ja. riesenie cez csv som nasiel.. ale ja by som potreboval nejaky skript priamo v php co by mi aspon to csv exportoval

 Fórum: Databázy   Téma: MySQL to Access


Odpovede: 2
Zobrazenia: 216


Caute, da sa nejakym php skriptom docielit, ze by som vyexportoval MySQL databazu do .mdb suboru ktory by som otvoril v microsoft accessi?

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Play a Stop MP3


Odpovede: 0
Zobrazenia: 166


Caute. Viete mi niekto poradit ako jednoducho po kliknuti na nejaky moj obrazok "PLAY" mi prehra mp3 subor a po kliknuti STOP zase zastavi?
Zhanal som uz aj vseliake javascripty ale ziadny mi nefungoval a vsetky boli zlozite. Chcem len jednoduche play a stop..

Uz sa s tym trapim par ...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Mazanie zaznamu z databazy


Odpovede: 6
Zobrazenia: 307


uz mi to ide dik :)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Mazanie zaznamu z databazy


Odpovede: 6
Zobrazenia: 307


super dik.. uz mi to ide , teda vymazalo mi to zaznam ked je v kode presne napisane ktory to ma zmazat.. ale ako docielim to ze to zadam cez formular? ten nickname teda myslim.. neviem ci mi rozumies :D

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Mazanie zaznamu z databazy


Odpovede: 6
Zobrazenia: 307


sorry ale to som nejak nepochopil :), este sa len ucim :/

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Mazanie zaznamu z databazy


Odpovede: 6
Zobrazenia: 307


Zdravim, mam taky problem a potrebujem radu. Viem ze zaznamy sa mazu z DB podla id. No ked potrebujem zmazat uzivatela na zaklade jeho nicku a neviem id tak ako to urobim? Myslim tak, ze ten nick zadam do formulara na stranke. Dufam, ze viete co myslim :)
Stránka: 1 z 2 [ Vyhľadávanie našlo 38 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF