Krasny novy rok vsetkym nech sa vam dari.
Opat som sa sem zastavil pre pomoc ohladne PC bedne. Pred nejakym casom som si tu dal poskladat PC ..nakolko situacia nastala zmena byvania musel som PC predat a prerobit tak nove byvanie .
Teraz po case sa sem vraciam o prosbu a pomoc s novym PC nakolko by som si opat vyskladal novy .
Moje poziadavky su : Tak ako aj naposledy na hranie a obcasne streamovanie na twitch.tv jedna sa o hry (cs go fortnite heroes of the storm, path of exile , dota 2, overwatch, diablo 3)
Mam stary monitor ktory som si nechal na nom je maximalne rozlisenie 1680x1050 je to uz stary monitor ale potreba menit zatial nieje
Myslim ze dane hry by mohli bezat velmi slusne .
Premyslal som nad par variaciami .
Prva je ist do 1050TI alebo nahodit 1060 6gb verziu viem ze tam je obrovsky rozdiel
SSD nechcem zatial stacilo by 1tb ram neviem zalezalo by na cene 8gb a neskor 16?
Premyslal som potom na variantou HAL3000 kde su uz PC poskladane a maju v tom aj win 10 co by mne osobne vyhovovalo ak treba postnut linky neni problem .. zalezalo by na cene .
Rozpocet ? Uprimne cim menej tym lepsie pravdepodobne by som si zobral na splatky .. obchod asi alza pripadne inde kde ponukaju splatky .
Co sa tyka co preferujem ? viac menej si urcite necham poradit .
Kupa by bola po 15 january pripadne na konci mesiaca
Dakujem vam velmi pekne
|