Zdravím Vás
Potreboval by som poradiť ohľadom hernej pc zostavy 600 - 800 eur (pc povedzme do 700 a zvyšok na monitor. Windows len informačne) Zvolil som veľké rozmedzie na monitor prípadne windows. Bola by to moja prvá skúsenosť s desktopom, do teraz len notebooky.
Pc by malo určite zvládať online hry dnešnej doby wow, pubg, apex a samozrejme rôzne iné single player. Nepotrpím si na ,,ultra 4 k obraze´´´ale malo by to ťahať dnešné štandardy na vyšších grafických rozlíšeniach, aby človek nemusel riešiť rôzne problémy okolo toho.
Vo výbere komponentov a samotného skladania pc som laik, preto by som Vás chce poprosiť o ponuku komponentov, ktoré sa pohybujú aktuálne na trhu a sú výhodne. Viem, že hotové pc v predajniach sa neoplatí kupovať preto sa obraciam na toto fórum.
Určite by malo byť zabezpečené dobré chladenie to je asi dôležité predpokladám ostatné si už nechám poradiť. Čo sa týka monitora tak nejaký full hd s dobrým obrazom. Plánujem si potom pripojiť ps4 k monitoru čiže menši setup. Desktop by som chcel už na dlhú dobu s možnosťou zlepšovania a výmeny komponentov.
Čo sa týka obchodov, tak mi nezáleží na jednom výhradne, ale bodlo by ak by ceny neboli zbytočné predražené a mali v ponuke aj poskladanie pc zostavy.
Za ponuky Vám predom Ďakujem.
S pozdravom
|