PC SpeakerJe nejaký program na umlčanie PC Speakeru?? Alebo ho musím odpojiť ak ho nechcem?? To by som nerád, hlavne kvôli hláseniam biosu. Prípadne dá sa sfunkčniť ako normálny reprák?? Diki No ked ho nechce pocut, tak ho jednoducho vypni, zas az taky otravny si myslim ze nieje,a napojit ho ako normalny reprak po istych upravach, co by sa nedalo ale ten vykon Speaker nie je na take veci. má myslim kolem 0.2W takže toho moc nenahraje má myslim kolem 0.2W takže toho moc nenahraje Má 0,5W, ale nevím, jestli PMPO, nebo RMS Má 0,5W, ale nevím, jestli PMPO, nebo RMS Jak kterej,já měl 2 a jeden byl slabší než druhej Jak kterej,já měl 2 a jeden byl slabší než druhej Teď sem ve skříni našel nějakej 0,25W, průměr 58mm (jako většina PC speakerů), má menší magnet, asi sem ho vydlabal z nějakýho tranzistoráku Taky mám ve skříni sirénu z autoalarmu, co kdybych to tam zapojil? ale ja ho potrebujem vypnut len kvoli jednemu traineru, ktory je dost dobry a nechcem ho kvoli tomuto menit. ale ak sa to neda vypnut inak ako odpojenim tak nic, lebo mne sa ho tam nechce potom pripajat naspat, na doske to mam take dost nepristupne Pokud nechceš aby ti pípal ve Woknech tak použij toto!!! Vypnutí PC speakeru (pokud ve Windows XP zvolíte nastavení zvukového schématu bez zvuku, začne systém zrůdně používat místo zvuku k událostem pípání PC speakeru - můžete jej samozřejmě manuálně odpojit, ale tímto zajistíte, že jej Windows nebude používat, ale jinde bude fungovat - např. v BIOSu při zapnutí počítače) - v KEY_CURRENT_USERControl PanelSound změňte hodnotu klíče beep z Yes na N Da sa ovladat (nastavit) hlasitost pc speaker-u? Potreboval by som ho kapecku stisit. Neda sa hlasitost nastavit v biose? Ak ano ako? tusim, ze to neide a doplom nie v biose. Mozes ho stisit potenciometrom, ktory si napajkujes medzi dosku a speaker, alebo utlmovy odpor ...
PC Speaker |