Ahojte, mám problém zo zapínaním pc. Všetko sa to začalo, keď mi začalo na alze vyhadzovať, že chybný certifikát. Skúšal som všetko a tak som si povedal, možno je na biose zlý čas a dátum. Zapol som si bios a tam bolo 1/1/2002 tak som to nastavil + som nastavil dačo s ram. Uložil som to a pc sa resetol. Začal hučať ale monitor išiel do Stendby a nič sa nezobrazovalo. tak som počítač vypol, odprášil som ho a vybral som cmos/bios baterku a s5 som ju tam vložil. Počítač som zapol, išiel aj win ale ked som chcel ísť nas5 do biosu znova to spravilo, bios som nastavil na default a stále to robí. Takže keď si chcem zapnúť win musím rozobrať komp a vybrať a vložiť baterku. System mi stále ukazuje 3GB pamäte(2+1), takže si nemyslím, že by som ju odpálil. Budem si kupovať nový NB, ale zatiaľ to chcem vyriešiť, aby sa dal používať. Skúšal som ho nechať vypojený z prúdu ... Prosím žiadne inteligentné komentáre typu: Skús zapnúť monitor ...
Procesor: AMD Athlon 64 2x 4450e 2 jadrá 22GHz Doska: MS-7309 (verzia ...-v nie -v2) Chipset: nVidia MCP61 Pamäť: 2GB + 1GB DDR2 Grafika: nVidia GeForce GT 610 1 GB
Prosím vysvetlite potom výrazy a kde to nájdem lebo keď napíšete jumper tak ja netuším čo to je, kde to je a ako to resetovať. Ďakujem za pomoc. Ak som netrafil správnu kategóriu ospravedlňujem sa, nevedel som kam to dať.
|