tak asi vezmem tu s intelom ale zas to AMD 1. je novsie a ma L3 cache + L2 cache vyssiu 2. je lacnejsi a je tu aj pisane ze sa da pretaktovat na 3500 MHZ bez problemov tiez
Aha a ete posledne veci. Ten zdroj je dobry ? lebo pri jedne s tych veci pise ze minimalne 500W zdroj a hento je akurat to minimum a ten chladic ktory Inac ten xigmatek je hlucnejsi ved on ma o 7Db viac
V tom alfacompe by som teda nekupoval, počul som že sú fakt problémy s reklamáciou, naťahujú to , a v prípade reklamácie to rapidne preplatíš za poštovne,,, no je to na tebe ja som poradil
odo mna to je 24780 hned prva strana,,, a pošta s česka bude určite drahšia a rovnako problem pri reklamácií ... a lepši je procesor O PáR mhz čo je dokopy nič hravo si to nataktuješ.. ale ty sa rozhodni no podla mna ta to vyjde drahšie
Počuj a čo niečo takét vychádza to 847€(pošta zadarmo) ale máš to skôr na hry máš tam lepšiu grafiku, a ost. veci skoro rovnaké(CPU slabší), a máš to zo SVK.
tak teraz ste ma celkom domilili a nvm ktory PC z toho vybrat. ten z toho CZ sa mi pacil len ta graficka ze nebola tak dobra ako ta z toho co skladal Spiritof ale inac to z toho CZ sa mi celkom pacilo a nebolo to ani niako drahe ale ete tam nebola DVD mechanika