Takze mojej babke sa pokazil asi 1000- rocny PC tak jej chcem kupit na Vianoce novy. Vyuzitie by bolo na hry typu Zuma-Zumba neviem ako sa to vola proste hry na dalej praca v Microsoft Office a surfovanie po nete. HDD by stacil do 100gb nejaky
Ked je to "1000 rocny" pc tak asi tazko si nejak pomozeme ked to bude predpokladam ata hdd a nejakymi inymi komponentami, mozno tak mechaniku dvd ci cd.
_________________ Case: Coolermaster Elite 342 MB: ASUS M4A88T-M CPU: AMD Phenom II X4 955 BE RAM: Adata 2x2gb 1333Mhz GPU: Gigabyte Radeon HD 6850 1GB DDR5 PSU: Corsair CX500 V2 HDD: Samsung F3 1 TB LCD: Samsung SyncMaster 720N
skusim poradit ja, experti sa urcite chytia a doladia (ja sa za experta nepovazujem, tak by bolo fajn keby to este niekto odobril, ci to bude takto sediet)
Ak mas niekoho, kto to vie zobrat bez DPH este lepsie, mozes si dovolit vykonejsie/kvalitnejsie komponenty. Co sa tyka HDD, kludne by si mohol VGA vypustit (-32 eur) + vypustit aj HDD z bazaru (-30 eur) a kupit napr. tento: http://www.alza.sk/seagate-barracuda-7200-12-250gb-d250010.htm 84 eur, co by ti dokopy dalo 273 eur. Rozhodne by som vsak isiel do pouzivaneho disku, najlepsie mozno niekde skocit do bazaru, kde ti daju aj aku taku zaruku (aspon mesacnu) po polroku by si babke kupil novy disk na meniny