cel by som na nom aspon trochu hrat hry ak by to islo, gta4 tak asi nepoide co? pomozete mi ho poskladat?, mohli by ste vyberat pls. z tejto stranky? www.kassotechnik.sk
presne tak... vezmi moju a neolutuješ možeš tam neake veci pozmenit ak by si chcel ale nemyslim si že je to potrebne... da sa s tym už velmi pekne zahrat
aky cpu chladic?, a aky takt je pri tejto zostave bezproblemov mozny, a este ci tam bezproblemov nainstalujem xp lebo viem ze niektore pc robili problemy
gta4 je na rozdiel od ostatnych hier strasne narocna na processor. nie ze by na grafiku tiez nebolo ale na proc. je viac. grafiku tiez nemas najlepsiu ale pojdu ti aj najnovsie hry ale urcite nie na very very high ci ako to maju.
_________________ CPU: AMD Phenom II x4 945 3GHz (zatial), Chladic: CM Hyper 212, MB: ASUS M4A7 EVO, VGA: ATI radeon HD5770 Vapor-X, RAM: Patriot 4GB ddr3 1800 MHz, PSU: Corsair HX 520W, Skrinka: CM Gladiator 600, HDD: WD Caviar 640GB
a aku zakladnu dosku lepsiu v podobnej cene s madworld?
ale nebude ziadny problem keby ze chcem 3,2ghz?, ak hej tak by som redsej priplatil,
a este ako by na tom islo gta4 bez taktovania, islo by mi viac ako na minimalnych
preco?, vsak ani gta4 na max ani crysis na max nepotrebuje 4gb iba 2gb a ja to ani na plnych nebudem hrat., takze ked budem potrebovat dokupim ale teraz to staci