Ahojte,
Mám na predaj smart hodinky Samsung Galaxy Watch Active 2 vo veľkosti 44mm v čiernej farbe. Kupované z O2 a v záruke do 29.9.2023. Sú podarený kúsok, ja som síce prešiel na Watch 4 Classic ale aj to len kvôli vzhľadu, lebo funkčne sú si rovné (a baterkovičkovo sú Active2 ešte o chlpe lepšie), oproti novším modelom chýba len SpO2 meranie.
Predávam kompletné balenie. Sú v dobrom stave ale keď sa pozriem zblízka, tak je vidieť na vrchu sklíčka malý vertikálny škrabanec (v reáli je ho veľmi ťažké vidieť) a rímsa okolo skla na vrchu má pár šúchancov (vyzerá to ako aj na fotke, taká "prerušovaná čiara") ako keby v medzere medzi sklom a vonkajškom rámu - ani jedno z toho nie je viacmenej vidieť pri reálnom používaní, len vypichujem detaily. Predávam so základným čiernym silikónovým ramienkom (nepoužívaný) a na výber je aj niekoľko ďalších:
- 2x silikónový s inou prackou - 1x čierny, 1x fialový
- 1x jemne pletený (lacnejší)
- 2x paracord pletený remeň (vyzerá super) - 1x čierny, 1x ružový (tie špilky tam sú len ako "placeholder", k náramku sú samozrejme aj spony ako aj pri tom čiernom, len som ich nenasadzoval).
Cena: 80€
Doprava: 2-4€
Predávam aj inde.