si ochotny predat zvlast aj ramky? mrjojo97 napis ss a dohodneme sa ohladom gpu si ochotny predat zvlast aj ramky?Nie zatiaľ samostatne len GPU.// Spojený príspevok Sob 13.01.18 13:37Tak GPU teda predaná Gogimu.Takže na predaj nám ostáva zvyšok pc bez GPU za 650€ ak by mal niekto záujem. nevies ako to je s uplatnenim zaruky? Potvrdzujem nevies ako to je s uplatnenim zaruky?Zatiaľ keď som na alze niečo reklamoval stačilo v online formulári číslo objednávky a číslo produktu, následne som na pobočku doniesol len vec ktorú som reklamoval. K všetkým veciam prikladám vytlačenú faktúru s alzy kde sú tieto údaje uvedené. cenova predstava za celok okrem hdd? kludne do ss ryan123 píšem ss UP - PC bez GPU cena: 650€ UP - Po novom už aj na komponenty, pokiaľ máte o niečo záujem píšte rovno o čo aj s cenovou ponukou. za ramky by si kolko chcel? Píšem sz Napis aj mne spravu ohladom ceny ram cpu 120 + pošta Píšem sz P3T077 cpu doma, faktúra v pdfku, dik za obchod Tiež ďakujem za obchod. Tak teda CPU a GPU su preč ostáva:MB: GIGABYTE AX370-GAMING K3RAM: G.SKILL 16 GB 2x8 KIT 200 MHz CL16 Trident Z RGBHDD: WD Blue 1TB 7200otZDROJ: EVGA 550 B3CASE: NZXT S340 bielaCHLADIČ: SilentiumPC Grandis 2 XE1436 Mozno by som mal zaujem o zdroj skrinku a hdd Napis ss mozno sa dohodneme na cene Gogi -> pišem ss Kolko za ram a case? Xabi -> ss ...